Montajlandiysa Fanin arkasında olması lazım.Hazır sistem siparişi vermiştim. İşlemciyi göremedim fanın arkasında mı oluyor acaba?
Evet montajladı hiç açıp bakmama gerek yok o zaman kurcalamıyımMontajlandiysa Fanin arkasında olması lazım.
reis bu konu bana troll geldi. nerde bekliyorsun ki tabii ki fanın arkasında olcakHazır sistem siparişi vermiştim. İşlemciyi göremedim fanın arkasında mı oluyor acaba?
Sadece ekran kartını sen takacaksın gerisine dokunma a520 yazan büyük yazı varya oraya takacaksın bir iki video bak direkt takarsınEvet montajladı hiç açıp bakmama gerek yok o zaman kurcalamıyım
Kardeşim sizin gibi bilgisayarla içli dışlı değilim ilk sistemim nerden bileyim?reis bu konu bana troll geldi. nerde bekliyorsun ki tabii ki fanın arkasında olcak
Adam bilmezdir usta ilk önce iyi yönden bakmak lazım yanlış anlama amareis bu konu bana troll geldi. nerde bekliyorsun ki tabii ki fanın arkasında olcak
neyse hayırlı olsun diyelimKardeşim sizin gibi bilgisayarla içli dışlı değilim ilk sistemim nerden bileyim?
ihtimali sıfır veriyorumBelki bi yanlışlık oldu göndermeyi unuttular
Tamam teşekkürlerSadece ekran kartını sen takacaksın gerisine dokunma a520 yazan büyük yazı varya oraya takacaksın bir iki video bak direkt takarsın
APU sistem almış olabilir misiniz acabaBelki bi yanlışlık oldu göndermeyi unuttular
Hayır ekran kartını montajlamamışlarAPU sistem almış olabilir misiniz acaba