- Reaksiyon skoru
- 23
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam aldım umarım güzel olur.desteklıyor hocam a300 serısını
teşekkürler hocam aldım umarım güzel olur.desteklıyor hocam a300 serısını
rıca ederım hayırlı olsun sımdıdenteşekkürler hocam aldım umarım güzel olur.
Kullandığı anakartın ne 5000 serisi desteği var, ne de yeni BIOS Update'i.Öncelikle elindeki işlemci ile biosunu güncellersin. 5600 ile görüntü alabilmen için şart. Gayet iyi bir seçim olur 5600. Tray alırsın. 3500tl civarındaydı. Eğer istersen bu işlemciye x123 fan alabilirsin . Hem kutu içeriğinden macunda çıkmakta. Macun masrafında olmaz. Kasa modelini yaz fan kasana sığıyor mu bakayım.
Her A320'yi desteklemiyor. Colorful A320 için 5000 serisi BIOS Update vermedi.desteklıyor hocam a300 serısını
1016 güncellemesinde büyük ihtimalle gelmiştir diye düşünüyorum.Kullandığı anakartın ne 5000 serisi desteği var, ne de yeni BIOS Update'i.
Colorful-Product-C.A320M-K PRO V14
Colorful Yugong Technology Co. Ltd. focuses on technology innovation and service. In the past 21 years since its establishment, it has successfully transformed from a computer component agent to a complete industrial chain enterprise with independent research and development independent...en.colorful.cn
Alıntıyı görüntüle
Son Update 4000 serisi için gelmiş. Yanlış bilgilendirme yapmışsınız.
Post automatically merged:
Her A320'yi desteklemiyor. Colorful A320 için 5000 serisi BIOS Update vermedi.
Gelse BIOS Update açıklamasında belirtirler zaten. Anakartın desteği yok. Düşünmelik bir şey yok. Adamlar 4000 serisi için destek getirdiklerinde açıklama girmişler. 5000'i de getirseler açıklamaya yazarlar.1016 güncellemesinde büyük ihtimalle gelmiştir diye düşünüyorum.
Evet dostum yokmuş çalışmıyor mejbur olarak anakart alıcam.Gelse BIOS Update açıklamasında belirtirler zaten. Anakartın desteği yok. Düşünmelik bir şey yok. Adamlar 4000 serisi için destek getirdiklerinde açıklama girmişler. 5000'i de getirseler açıklamaya yazarlar.