İşlemci performans sorunu

Halilk

80+
Reaksiyon skoru
1
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz, 2904 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci böyle bi işlemcim var
16GB ram 3060 ekran kartı var fakat nedense genel oyunlarda pek istediğim performansı almadığımı düşünüyorum en düşük ayarlarda bile adam akıllı fps alamıyorum
ekran kartı benden daha düşük işlemcisi daha düşük arkadaşım bile oynadığım oyundan bende fazla yüksek fps alıyor bu konuda bi işlemci ayarı vs yapmam lazım mı pc daha yeni macun felan baktırdım gerek yok sıvı soğutmalı

Kasanın her bir parçasını ayrı ayrı sök, ekran kartını aç tozlarını iyice al, psunuda aç içindeki tüm tozları al en ince ayrıntısına kadar kasanı ilk aldığın gün ki gibi temizle ve ardından
Temiz bir format, temiz bir kurulum,
Son sürüm bios güncellemesi,
windows updateler, driver güncellemelerin
windows ayarlarını yap sistemin eskisinden daha iyi hayırlı olsun.
Post automatically merged:

Ekran kartının da macununa bi baktır istersen birde kaliteli termal macun kullan. Mx-4 harici kullanma

Kasanın her bir parçasını ayrı ayrı sök, ekran kartını aç tozlarını iyice al, psunuda aç içindeki tüm tozları al en ince ayrıntısına kadar kasanı ilk aldığın gün ki gibi temizle ve ardından
Temiz bir format, temiz bir kurulum,
Son sürüm bios güncellemesi,
windows updateler, driver güncellemelerin
windows ayarlarını yap sistemin eskisinden daha iyi hayırlı olsun.
Post automatically merged:

Ekran kartının da macununa bi baktır istersen birde kaliteli termal macun kullan. Mx-4 harici kullanma
kasa temiz fanlar temiz ortalama 15 günde bi içini açar temizlerim fanları sıvı soğutucu temiz fanları format yeni bios güncel driverler güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,575
Üyeler
190,933
Son üye
melancholys9
Geri