pinin nereden kırık olduğuna bakar şuan 1 işlev veya 1 den fazla işlev devre dışıdır 4 slot veya 2 slot anakartlarda slotları görmeme gibi hatalarda çıkabilirmerhabalar 5600 işlemcim var 1 pim kırık .Pcye taktıgımda çalıştı ve hatta işlemcinin takılı oldugu bilgisayardan yazıyorum. sorum ise kırık pim'in calıştırmadıgı aksam nedir nerden öğrene bilirim bir program varmıdır
çok ilginç mantıkken olması lazım neden boş koysunlar kiHer pinin bir görevi yok. Bazıları boş duruyor diye biliyorum. İşlemcinin şematiğini inceleyip pinleri incelemek gerekir.
GND pini olabilir pin kopuk değil fakat kesik olan r7 5700x3d çalışmıyordu kimi pin görüntü kimi ram kimi gnd orası şans işiçok ilginç mantıkken olması lazım neden boş koysunlar ki
yani gnd olmasaydı başka pin olsaydı çalışmazdı değil miGND pini olabilir pin kopuk değil fakat kesik olan r7 5700x3d çalışmıyordu kimi pin görüntü kimi ram kimi gnd orası şans işi
çalışıyorsa boşver AHSWLXMEDŞEŞmerhabalar 5600 işlemcim var 1 pim kırık .Pcye taktıgımda çalıştı ve hatta işlemcinin takılı oldugu bilgisayardan yazıyorum. sorum ise kırık pim'in calıştırmadıgı aksam nedir nerden öğrene bilirim bir program varmıdır
orasına bişey diyemem dediğim gibi 4 slotlu anakartlarda 1,3 slotları veya 2,4 slotlarını görmeyebilir görüntü vermeyebilir işlemci genede kopuk pinin yerine iğne veya tamir işlemi olursa güzel oluryani gnd olmasaydı başka pin olsaydı çalışmazdı değil mi
prime95 program çalışıyor ama hiç bir şey anlamadım youtube de kapalıprime95 small fft yapmalısın, taktım görüntü geldi diye sorunsuz çalışıyor diye brişey yok.
prime95
haaaaçalışıyorsa boşver AHSWLXMEDŞEŞ
bazı pinlerin herhangi bir işlevi olmayabiliyor şans işi
şuan 32 gb remi de görüyororasına bişey diyemem dediğim gibi 4 slotlu anakartlarda 1,3 slotları veya 2,4 slotlarını görmeyebilir görüntü vermeyebilir işlemci genede kopuk pinin yerine iğne veya tamir işlemi olursa güzel olur