İşlemci Pini Yamuldu

Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?

Arkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?
Kırık yoksa yapılır. Bilen birine götürün.

Sabırlı şekilde, acele etmeden biraz uğraşarak düzeltebilirsin.

Anakartta pin yok büyük ihtimal sadece işlemci pinleri bükülmüştür. Bir bıçakla çok az kuvvet uygulayarak yapabilirsiniz ama tavsiyem bilen birine danışmanızdır.

İçim yandı hocam işlemcinin adını görünce.
Bence kendiniz yapmaya çalışmayın. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Bir bilgisayarcıya verin yapsın.

Bence kendiniz yapmaya çalışmayın. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Bir bilgisayarcıya verin yapsın.
Bence de bilen birine yaptırın. Yoksa gider 4000tl lik işlemci.

Proföyonel bi bilgisayarcıya götürcem ama anakarta bi sıkıntı olurmu,

Elin yatkın değilse dokunma kırılmasın.Bilgisayarcıya götür cımbızla yapar.

Proföyonel bi bilgisayarcıya götürcem ama anakarta bi sıkıntı olurmu,
Anakartta sıkıntı olmaz hocam. Ama içiniz rahat olsun diye işlemciyi götürürken anakartı da götürün yaptıktan sonra test edersiniz.

Anakarta zararı olmamıştır. Maharetine güvendiğin bir bilgisayarcı büyüteç ve cımbız yardımıyla düzeltir (:

Fiyatı yüksek bir parça. Ben olsam daha önce bu tür bir işi yapmış olmama rağmen bir bilgisayarcıya yaptırırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri