AyvarNurol
80+
- Katılım
- 12 Nisan 2020
- Mesajlar
- 171
- Reaksiyon skoru
- 71
Arkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?
Kırık yoksa yapılır. Bilen birine götürün.Arkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?
Anakartta pin yok büyük ihtimal sadece işlemci pinleri bükülmüştür. Bir bıçakla çok az kuvvet uygulayarak yapabilirsiniz ama tavsiyem bilen birine danışmanızdır.Arkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?
İçim yandı hocam işlemcinin adını görünce.Arkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?
Bence de bilen birine yaptırın. Yoksa gider 4000tl lik işlemci.İçim yandı hocam işlemcinin adını görünce.
Bence kendiniz yapmaya çalışmayın. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Bir bilgisayarcıya verin yapsın.
İçim yandı hocam işlemcinin adını görünce.
Bence kendiniz yapmaya çalışmayın. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Bir bilgisayarcıya verin yapsın.
Anakarta bir şey olacağını sanmıyorum.Proföyonel bi bilgisayarcıya götürcem ama anakarta bi sıkıntı olurmu,
Anakartta sıkıntı olmaz hocam. Ama içiniz rahat olsun diye işlemciyi götürürken anakartı da götürün yaptıktan sonra test edersiniz.Proföyonel bi bilgisayarcıya götürcem ama anakarta bi sıkıntı olurmu,
Anakarta zararı olmamıştır. Maharetine güvendiğin bir bilgisayarcı büyüteç ve cımbız yardımıyla düzeltirArkadaşlar ryzen 9 3900x im yamuldu ne yapmalıyım takarken tam oturmamış yanlışıkla yamultum anakarta zarar gelmişmidir 10 pin falan yomuldu kırık yok yapılır mı?
Anakarta bir şey olacağını sanmıyorum.