Çözüldü✓ İşlemci pinini yamulttum

raintherain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Bugün dark kule tipi soğutucuyu söküyordum mandalın tekini söktüm diğeri çıkmıyor gibiydi ufaktan ona asıldım ve işlemci soğutucu ile beraber geldi baktığımda 3 tane pin ufak yamulmuş gözüküyor anakarta oturtmaya çalıştığımda üst kısım sanki hafif havada duruyor kilidi oturtmadığım için mi, ne yapabilirim?

Şırınga ile çözdüm.

Son düzenleme:
Bugün dark kule tipi soğutucuyu söküyordum mandalın tekini söktüm diğeri çıkmıyor gibiydi ufaktan ona asıldım ve işlemci soğutucu ile beraber geldi baktığımda 3 tane pin ufak yamulmuş gözüküyor anakarta oturtmaya çalıştığımda üst kısım sanki hafif havada duruyor kilidi oturmadığım için mi, ne yapabilirim?

Ryzen 5 5600

şırınga alın şırıngayla duzeltin bişe olmaz

O nasıl olcak hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şırınga var da ucu çok kalın onla olur mu ki

şırınganın içine sokun pini çok kalın olmasın işte pin girecek kdr olması yeteril soktuktan sonra düzleyin hassas şekilde sütün gibi olsun hepsi yandan önden sağdan soldan baskıcna
x

şırınganın içine sokun pini çok kalın olmasın işte pin girecek kdr olması yeteril soktuktan sonra düzleyin hassas şekilde sütün gibi olsun hepsi yandan önden sağdan soldan baskıcna
x

şırınga derken şırınga ucundaki iğne anlamışsınızdır umarım

Son düzenleme:
x

şırınga derken şırınga ucundaki iğne anlamışsınızdır umarım
Dediğin yolla hallettim hocam adamsın

Geri