Neler Yeni

Yardım İşlemci Ryzen 5 3500 x Sökerken Pini Yamuldu Ne Yapmalıyım

Merhaba işlemcim ryzen 3500x yerine ryzen 5600 aldım sonra eskiyi söküp yenisi taktım ve görüntü gelmedi çünkü anakart sürümü eski oldugu için bios güncellemesi yapmam gerekiyor ama eski işlemcimi sökerken pinlerini yamulttugum için çalışmıyor nasıl bios güncellemesi yapabilirim
IMG_4439.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abdullah esir
Merhaba işlemcim ryzen 3500x yerine ryzen 5600 aldım sonra eskiyi söküp yenisi taktım ve görüntü gelmedi çünkü anakart sürümü eski oldugu için bios güncellemesi yapmam gerekiyor ama eski işlemcimi sökerken pinlerini yamulttugum için çalışmıyor nasıl bios güncellemesi yapabilirimAlıntıyı görüntüle
hassas şekilde düzeltmeyi dene ama muhtemelen kopacaklar iğne ile şansını deneyebilirsin ya da tamire gönder her halukalda 1500tl lik işlemci tamir parası çıksa geriye çok bir şey kalmıyor gibi.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet-A
bunların bazıları yamulunca sorun çıkmayabiliyordu onun fotoğrafları var sonra pinleri ince bir şey yardımı ile kaldırmayı deneyebilirsin

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
yunus emre
bunların bazıları yamulunca sorun çıkmayabiliyordu onun fotoğrafları var sonra pinleri ince bir şey yardımı ile kaldırmayı deneyebilirsin
yok hocam o olay anakart pinlerinde diye biliyorum. bu arkadaşınki baya fena olmuş sizin dediğiniz gibi osla bile am4 sokete takılamaz bu işlemci.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abdullah esir
anakartın yeni ise işlemci olmadan bios ubdate yapabilme ihtimalin var ancak b550 filan lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abdullah esir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581