- Reaksiyon skoru
- 825
Hocam 'evet' demiştiniz?Selamlar arkadaşlar. Emilatörler için işlemci sanallaştırması açılması gerekiyormuş galiba. Bios ekranında gezindim ama bulamadım. Bu ekranda nereden açabilirim işlemci sanallaştırmasını?
Hocam açık diye hatırlıyordum enola göre görünce uyarı verdi ondan dolayı konu açtım. Teşekkürler video için.Hocam 'evet' demiştiniz?
Bu video işinize yarar:
Hocam attığınız videodaki link açılmıyor. Başka videoya girdim orada link vardı. İndirdim ekranda şu şekilde kaldı. Videodakinde kurulma aşaması var ama sonraki sayfa bende gelmiyor.Hocam 'evet' demiştiniz?
Bu video işinize yarar:
Bu video Türkçe olduğu için bir de bunu izleyin:Hocam açık diye hatırlıyordum enola göre görünce uyarı verdi ondan dolayı konu açtım. Teşekkürler video için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam attığınız videodaki link açılmıyor. Başka videoya girdim orada link vardı. İndirdim ekranda şu şekilde kaldı. Videodakinde kurulma aşaması var ama sonraki sayfa bende gelmiyor.
Hocam sıkıntı o zaten. Biosta CPU Features denilen seçenek yok.Bu video Türkçe olduğu için bir de bunu izleyin:
Neden olmadığını bilmiyorum, dikkatlice her yere baktınız mı?Hocam sıkıntı o zaten. Biosta CPU Features denilen seçenek yok.
Neden olmadığını bilmiyorum, dikkatlice her yere baktınız mı?