Neler Yeni

Yardım işlemci sıcaklığı 94 dereceleri görüyor

JMertcaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mertcan sarıca

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,974
İsim
Chloe Grace Moretz
arkadaşlar şöyle bi termal macun aldım işlemci boşta bios da 48 derece yarım saat gta 5 oynadım 94 dereceleri gördüm stabil 84+ çalışıyor yanlışmı aldık
işlemci Ryzen 5 1600
pompanın tam takılı olduğuna emin misiniiz

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
arkadaşlar şöyle bi termal macun aldım işlemci boşta bios da 48 derece yarım saat gta 5 oynadım 94 dereceleri gördüm stabil 84+ çalışıyor yanlışmı aldık
işlemci Ryzen 5 1600
Hocam acaba stok fani falan mi dogru duzgun montajlayamadiniz cunku bu degerler bu islemci icin normal degil.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
işlemci Ryzen 5 1600
Sıkıntı var macunu kalın mı sürdün?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
macun kalın olabilir

(önceki mesajda modeli karıştırmışım)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

JMertcaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mertcan sarıca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı var macunu kalın mı sürdün?
hocam yanında şöyle bi kağıt vardı bununla beraber sürdüm fazla sürmedim sadece işlemci ile stok fanın havasını kesicek kadar
Ekran Görüntüsü (1).png

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam yanında şöyle bi kağıt vardı bununla beraber sürdüm fazla sürmedim sadece işlemci ile stok fanın havasını kesicek kadarAlıntıyı görüntüle
Fanınız tamamen oturdu mu peki hocam tırnaklardan biri boşta olabilir belki sıvı soğutma mı stock mu var bilmiyorum gerçi imzanızı da göremiyorum telefonda olduğum için macun düzgün sürülmüş ise fanınızın oturmaması muhtemel duruyor şuan

JMertcaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mertcan sarıca
Fanınız tamamen oturdu mu peki hocam tırnaklardan biri boşta olabilir belki sıvı soğutma mı stock mu var bilmiyorum gerçi imzanızı da göremiyorum telefonda olduğum için macun düzgün sürülmüş ise fanınızın oturmaması muhtemel duruyor şuan
stock fan hocam termal macunun doğrusu yanlışı oluyormu bu sanki biraz katı değil daha akışkan ve beyaz gri değil

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
işlemci Ryzen 5 1600
Pek iyi değil o macun. Macun kaynaklı da olabilir.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
stock fan hocam termal macunun doğrusu yanlışı oluyormu bu sanki biraz katı değil daha akışkan ve beyaz gri değil
Macun kaliteleri oluyor tabii ki çok katı olması da iyi değil çok sıvı olmasıda iyi değil hocam ortalama olması gerekiyor fan tamamen oturduysa ve macun değişimi sonrası böyle olduysa macunda bir sıkıntı var veya sürerken bir yanlışlık olmuş gibi geldi bana

JMertcaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mertcan sarıca
Macun kaliteleri oluyor tabii ki çok katı olması da iyi değil çok sıvı olmasıda iyi değil hocam ortalama olması gerekiyor fan tamamen oturduysa ve macun değişimi sonrası böyle olduysa macunda bir sıkıntı var veya sürerken bir yanlışlık olmuş gibi geldi bana
hocam valla hiç taşma falan yok

Top Bottom