Neler Yeni

İşlemci sıcaklığı Tayland sıcaklığını geçti?

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,676
İşlemci: i5 12400f
Ekran kartı: Asus Dual Rx 6700 XT 12 gb

İşlemci sıcaklığı fazla gibi geldi max 1k para ile bu sıcaklığı 60a falan düşürebilir miyim. Kasam küçük diye kule tipi fan oluyor mu?

Bu değerler normal değil sanırım? oyun: ac odysseys ve grafikler full ultra da
Screenshot_1.jpg

Kasa pozisyonu böyle
IMG_20230609_074823-min.jpg

bilgisayarın çok hoş

bilgisayarın çok hoş
teşekkür ederim böyle bir kasa bulmayı düşünüyordum şansa hazır sistem geldi bir kaç yükseltme ile istediğimi aldım.
1k ile düşer bu soğutucuyu al baya rahatlar cpu.
bu beyaz olan
bu random rgb siyah olan
O beyaz attıgın çok iyiymiş. RPG kapanıyor mu? bundan daha iyisi var mı 1.2-1.3ka kadar bütçeyi arttırabilrim

Çok fazla yüksek değil ama AG400 akar gibi. Ayrıca kasa çok hoş.

ag şaka mısın pc pubg veya mount and bladede 90 derece gördü benimki fazlasıyla normal bence o iintel zaten böyle soğutucusu çöp

Stok soğutucuya göre normal.
1k ile düşer bu soğutucuyu al baya rahatlar cpu.
bu beyaz olan
bu random rgb siyah olan
Bunları alırsan rahat düşer.

ag şaka mısın pc PUBG veya mount and bladede 90 derece gördü benimki fazlasıyla normal bence o iintel zaten böyle soğutucusu çöp
benim önceki pc ryzen 5600 ve 3060ti ile işlemci sıcaklığı 63i falan geçmiyordu 78-80 çok geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla yüksek değil ama AG400 akar gibi. Ayrıca kasa çok hoş.
Deep Cool AG400 ile ID COOLİNG SE-214-XT arasında fark nedir

Normal sıcaklıklar. İd cooling se 214 xt ile 60 a düşürebilirsin

benim önceki pc ryzen 5600 ve 3060ti ile işlemci sıcaklığı 63i falan geçmiyordu 78-80 çok geldi

rayzen için o değerlerde normal intel böyle özellikle 15 serisinin soğutması çöp

İkisinide kullandım AG400 daha sessiz.

teşekkür ederim böyle bir kasa bulmayı düşünüyordum şansa hazır sistem geldi bir kaç yükseltme ile istediğimi aldım.

O beyaz attıgın çok iyiymiş. RPG kapanıyor mu? bundan daha iyisi var mı 1.2-1.3ka kadar bütçeyi arttırabilrim
kapanır rgb muhtemelen. kontrolcüne bağlı anakartına bağlar kapatırsın. birde bu cpuya bu fan yeterli daha yüksek bişe almaya gerek yok. 1.2kya falan bundan iyisi gelmiyo yine 4 bakır borulu bişe geliyo soğutma performansı değişmez yani.

ısı limiti 100 derece zaten bunda bu değerler normal bunun için 85 üstü normal değil sadece eğer çok problem ediyorsan işlemci kullanımını 100 değilde 95 yap benimki 95 derece fln dı 60 a düştü

Geri