Neler Yeni

İşlemci Sıcaklığım Normal mi?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
işlemci sıcaklığım normal mi acaba şuan arkada 1080p60fps açıkken ki sıcaklık değerlerini atıyorum normal mi yoksa çok mu fazla ona göre fan veya farklı bir şekilde çözmeye çalışıcam
f.PNG
5.PNG

Ekler

• 666.PNG
    666.PNG
    4.5 KB · Hit: 27
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
%5 yükte 73° mi gördü? Yüke binebilecek bir oyunda test edebilir misiniz. Lütfen MSI Afterburner'de tüm alt çekirdekler açık şekilde test edin.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%5 yükte 73° mi gördü? Yüke binebilecek bir oyunda test edebilir misiniz. Lütfen MSI Afterburner'de tüm alt çekirdekler açık şekilde test edin.
valorant ve lol var pc de sadece

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Onlar yormaz ancak yine de test edebilirsin. En yüksek ayarlarda bir test et sıcaklık max kaç görüyor bir bakalım
tamamdır bakıp atıyorum buraya hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar yormaz ancak yine de test edebilirsin. En yüksek ayarlarda bir test et sıcaklık max kaç görüyor bir bakalım
4.PNG

lol de bu şekilde max 76 derece oldu valorantta da girip atıcam hemen

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Tamamdır yeterli bu, işlemcin fazla ısınmıyor için rahat olsun, intelin stok fanını kullanıyorsun anladığım kadarıyla? Bu değerler normal. Termal macunun yeni mi?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Tamamdır yeterli bu, işlemcin fazla ısınmıyor için rahat olsun, intelin stok fanını kullanıyorsun anladığım kadarıyla? Bu değerler normal. Termal macunun yeni mi?
55.PNG

Termal macun değişeli max 1 ay kadar oldu olmadı bu arada attığımda valorantta ölüm kalım savaşının ortasında ss aldım daha iyi olsun diye sonuçlar

evet şuan stok fanı kullanıyorum bir de şunu alsam fark eder mi sizce sıcaklıklar

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Alıntıyı görüntüle
Termal macun değişeli max 1 ay kadar oldu olmadı bu arada attığımda valorantta ölüm kalım savaşının ortasında ss aldım daha iyi olsun diye sonuçlar

evet şuan stok fanı kullanıyorum bir de şunu alsam fark eder mi sizce sıcaklıklar
Sınırdasınız. Bence macununuzu kontrol edin.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Sınırdasınız. Bence macununuzu kontrol edin.
Dün işlemci fanını söküp baktım yeterli kadar var ve herhangi bir kuruma vs bir sorun yoktu yine de temizleyip sürerim

Dün işlemci fanını söküp baktım yeterli kadar var ve herhangi bir kuruma vs bir sorun yoktu yine de temizleyip sürerim
sistem boşta 45-60 derece arası

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

sistem boşta 45-60 derece arası
Boştaki değerlerden ziyade yük değerleriniz daha önemli. %65-70 yükte 90-97 derece arası düşük değil. En azından 80-85 aralığına düşürebilirseniz işlemci daha stabil çalışacaktır.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Boştaki değerlerden ziyade yük değerleriniz daha önemli. %65-70 yükte 90-97 derece arası düşük değil. En azından 80-85 aralığına düşürebilirseniz işlemci daha stabil çalışacaktır.
bu işlemci için genel kullanım oranı bu şekilde olması gerekiyormuş normal de
normal 47 ° C ila 60 ° Cmax cpu sıcaklığı 72 ° C

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Alıntıyı görüntüle

Hocam bu değerler çok fazla, kullandığınız macunu kim sürdü? Açıp bir kontrol edin macunun durumunu. Hangi macun sıkıldı? Eğer macun durumu iyi ise soğutucunuzu değiştirmekte yarar var. Lakin bu değerler çok fazla

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Hocam bu değerler çok fazla, kullandığınız macunu kim sürdü? Açıp bir kontrol edin macunun durumunu. Hangi macun sıkıldı? Eğer macun durumu iyi ise soğutucunuzu değiştirmekte yarar var. Lakin bu değerler çok fazla
mx-4 macun

şu attığım fan işimi görür mü fazla para vermek istemiyorum şuan zaten iş bulamıyorum bir de kasaya para yığmak baya zora sokar beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom