valorant ve lol var pc de sadece%5 yükte 73° mi gördü? Yüke binebilecek bir oyunda test edebilir misiniz. Lütfen MSI Afterburner'de tüm alt çekirdekler açık şekilde test edin.
Onlar yormaz ancak yine de test edebilirsin. En yüksek ayarlarda bir test et sıcaklık max kaç görüyor bir bakalımvalorant ve lol var pc de sadece
tamamdır bakıp atıyorum buraya hemenOnlar yormaz ancak yine de test edebilirsin. En yüksek ayarlarda bir test et sıcaklık max kaç görüyor bir bakalım
Onlar yormaz ancak yine de test edebilirsin. En yüksek ayarlarda bir test et sıcaklık max kaç görüyor bir bakalım
Tamamdır yeterli bu, işlemcin fazla ısınmıyor için rahat olsun, intelin stok fanını kullanıyorsun anladığım kadarıyla? Bu değerler normal. Termal macunun yeni mi?
evet şuan stok fanı kullanıyorum bir de şunu alsam fark eder mi sizce sıcaklıklarTamamdır yeterli bu, işlemcin fazla ısınmıyor için rahat olsun, intelin stok fanını kullanıyorsun anladığım kadarıyla? Bu değerler normal. Termal macunun yeni mi?
Sınırdasınız. Bence macununuzu kontrol edin.Alıntıyı görüntüle
Termal macun değişeli max 1 ay kadar oldu olmadı bu arada attığımda valorantta ölüm kalım savaşının ortasında ss aldım daha iyi olsun diye sonuçlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet şuan stok fanı kullanıyorum bir de şunu alsam fark eder mi sizce sıcaklıklar
![]()
Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li Fiyatı, Yorumları - Trendyol
M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Dün işlemci fanını söküp baktım yeterli kadar var ve herhangi bir kuruma vs bir sorun yoktu yine de temizleyip sürerimSınırdasınız. Bence macununuzu kontrol edin.
sistem boşta 45-60 derece arasıDün işlemci fanını söküp baktım yeterli kadar var ve herhangi bir kuruma vs bir sorun yoktu yine de temizleyip sürerim
Boştaki değerlerden ziyade yük değerleriniz daha önemli. %65-70 yükte 90-97 derece arası düşük değil. En azından 80-85 aralığına düşürebilirseniz işlemci daha stabil çalışacaktır.Dün işlemci fanını söküp baktım yeterli kadar var ve herhangi bir kuruma vs bir sorun yoktu yine de temizleyip sürerim
sistem boşta 45-60 derece arası
bu işlemci için genel kullanım oranı bu şekilde olması gerekiyormuş normal deBoştaki değerlerden ziyade yük değerleriniz daha önemli. %65-70 yükte 90-97 derece arası düşük değil. En azından 80-85 aralığına düşürebilirseniz işlemci daha stabil çalışacaktır.
| normal 47 ° C ila 60 ° C | max cpu sıcaklığı 72 ° C |
Hocam bu değerler çok fazla, kullandığınız macunu kim sürdü? Açıp bir kontrol edin macunun durumunu. Hangi macun sıkıldı? Eğer macun durumu iyi ise soğutucunuzu değiştirmekte yarar var. Lakin bu değerler çok fazlaAlıntıyı görüntüle
Termal macun değişeli max 1 ay kadar oldu olmadı bu arada attığımda valorantta ölüm kalım savaşının ortasında ss aldım daha iyi olsun diye sonuçlar
evet şuan stok fanı kullanıyorum bir de şunu alsam fark eder mi sizce sıcaklıklar
![]()
Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li Fiyatı, Yorumları - Trendyol
M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
mx-4 macunHocam bu değerler çok fazla, kullandığınız macunu kim sürdü? Açıp bir kontrol edin macunun durumunu. Hangi macun sıkıldı? Eğer macun durumu iyi ise soğutucunuzu değiştirmekte yarar var. Lakin bu değerler çok fazla
şu attığım fan işimi görür mü fazla para vermek istemiyorum şuan zaten iş bulamıyorum bir de kasaya para yığmak baya zora sokar beniHocam bu değerler çok fazla, kullandığınız macunu kim sürdü? Açıp bir kontrol edin macunun durumunu. Hangi macun sıkıldı? Eğer macun durumu iyi ise soğutucunuzu değiştirmekte yarar var. Lakin bu değerler çok fazla