Öneri Işlemci soğutucu önerisi

Cahit Arf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
merhabalar şuanda kullandığım işlemci soğutucu yetersiz olduğunu düşünüyorum Türkiye'nin en sıcak illerinden birinde yaşıyorum bu yüzden işlemci soğutucum yetersiz kalıyor bana sessiz olacak ve işlemcimi çok soğuk tutacak bir soğutucu lazım seneye şimdiki ryzen 7 7800x3d gibi bir işlemci almak istiyorum bu fiyata kule tipi alsam seneye de beni başka işlemciyle götürür mü ya da şimdi ucuza bir soğutucu alıp seneye iyi para veripte sıvı soğutma mı alayım bilemedim

bütçe 1600 tl
işlemcim ryzen 5 3600 anakart gigabyte a520 m k v2
kullandığım soğutucu sanırsam Dark DKCCA90

öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler !

Phantom Spirit

hocam aşağıda adını verdiğim soğutucu argb ve yakın fiyatta onun hakkındaki yorumunuz nedir

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2​

Aynı şeyin ARGB'si

merhabalar şuanda kullandığım işlemci soğutucu yetersiz olduğunu düşünüyorum Türkiye'nin en sıcak illerinden birinde yaşıyorum bu yüzden işlemci soğutucum yetersiz kalıyor bana sessiz olacak ve işlemcimi çok soğuk tutacak bir soğutucu lazım seneye şimdiki ryzen 7 7800x3d gibi bir işlemci almak istiyorum bu fiyata kule tipi alsam seneye de beni başka işlemciyle götürür mü ya da şimdi ucuza bir soğutucu alıp seneye iyi para veripte sıvı soğutma mı alayım bilemedim

bütçe 1600 tl
işlemcim ryzen 5 3600 anakart gigabyte a520 m k v2
kullandığım soğutucu sanırsam Dark DKCCA90

öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler !

phantom spirit öneririm tam bütçenize göre.

phantom spirit öneririm tam bütçenize göre.
Hocam bende onu almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var soğutucu kendi kendine rastgele RGB yanar mı yoksa yanmaz mı anakartım kötü ayarlayamıyorum diye biliyorum

Hocam bende onu almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var soğutucu kendi kendine rastgele RGB yanar mı yoksa yanmaz mı anakartım kötü ayarlayamıyorum diye biliyorum
anakartınız nedir ?

Geri