Neler Yeni

İşlemci soğutucusu öneri 400 tl bütçe termar macun almalımıyım tavsiye

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan

Newoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre Özmen
Geçen sene eylül ayında aldım rog strix b 550 a anakart 5500 işlemci rx 6700 xt ekran kartı var işlemci 75 80 derece oluyor 4.0 ghz çalışıyor 4.2 ghz yazıyo sitede turbo booost eğer soğursa yükselirmi birde
https://www.n11.com/urun/snowman-m200-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361667?magaza=ramtechdonanim bunu almayı düşünüyorum ek bi aparat lazımmı direk takabilirmiyim kendi başıma zormıu
Öncelikle Selamın Aleyküm bu kuletipi işlemci soğutucusunu takmak istiyorsan amd aparatın olması lazım termal macun almanı öneririm eski işlemcimde snowman m401 kule tıpı sogutucu vardı ekstra olarak wipaste c2 almıstım bosta 24 derecelerde geziyordu kendin takabilirsin ama birazcık zorluyor iyi günler

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Selamın Aleyküm bu kuletipi işlemci soğutucusunu takmak istiyorsan amd aparatın olması lazım termal macun almanı öneririm eski işlemcimde snowman m401 kule tıpı sogutucu vardı ekstra olarak wipaste c2 almıstım bosta 24 derecelerde geziyordu kendin takabilirsin ama birazcık zorluyor iyi günler
Aleyküm selam reis amd aparatını nerden bulabilirim alabilirim birde çok zor değil dimi termal macunuda bezelye büyüklüğünde koyuyorum pc de her parçayı söktüm taktımda yemediği için hiç işlemciye girmedim 5500 boşta 60 derecede

Newoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre Özmen
teşekkür ederim bi bakayım
Dostum stok soğutucuyu çıkartırken yavaş yavaş sağa sola kaydıra kaydıra aç böyle yapmassan islemcide soğutucuyla birlikte gelebilir pinler filan yamulur örneğin kule tipi işlemci takarken birazcık zorlanabilirsin birde otobüs kartı yada termal macunların içinden çıkan spatuladan varsa aynı bezelye gibi sık yay işlemciye daha fazla performans alırsın iyi günler

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum stok soğutucuyu çıkartırken yavaş yavaş sağa sola kaydıra kaydıra aç böyle yapmassan islemcide soğutucuyla birlikte gelebilir pinler filan yamulur örneğin kule tipi işlemci takarken birazcık zorlanabilirsin birde otobüs kartı yada termal macunların içinden çıkan spatuladan varsa aynı bezelye gibi sık yay işlemciye daha fazla performans alırsın iyi günler
teşekkür ederim donanım arşivin vidosunu izledim az önce işlemci lak diye çıkıyor amd kutusunun içinde fan için bir şey bulamadım ama :
(

NightWish2434

80+ Silver
Geçen sene eylül ayında aldım rog strix b 550 a anakart 5500 işlemci rx 6700 xt ekran kartı var işlemci 75 80 derece oluyor 4.0 ghz çalışıyor 4.2 ghz yazıyo sitede turbo booost eğer soğursa yükselirmi birde
https://www.n11.com/urun/snowman-m200-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361667?magaza=ramtechdonanim bunu almayı düşünüyorum ek bi aparat lazımmı direk takabilirmiyim kendi başıma zormıu
Sistemin çok güzel paranı biriktir sistemine yakışacak bir sıvı soğutucu al

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
boşta 70 derecede çalışıyor 5500 normalimi bu ya

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Onu bende düşündümde çok zor ya
Bence zaten sıvı soğutucuya hiç gerek yok 600 TL'ye fln düzgün bir soğutucu al gitsin bazılarının içinden termalde çıkıyor işlemcin sıvı soğutucu kullanılacak kadar yüksek değil sıvı soğutma alıcağına bunu satar 5600 alır 1k yada soğutucu alırsın

Top Bottom