Arda Sedat
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Merhaba işlemci stok işlemci soğutucumu yeterli gelmediğini fark ettim değiştirmek istiyorum hava-sıvı fark etmez 100-300 tl arası önerirseniz sevinirim
t6 ultraMerhaba işlemci stok işlemci soğutucumu yeterli gelmediğini fark ettim değiştirmek istiyorum hava-sıvı fark etmez 100-300 TL arası önerirseniz sevinirim
Sessiz olsun sonradan bir fan daha takarım diyorsan:
![]()
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) | Teknobiyotik
Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120)www.teknobiyotik.com
Sessizlik önemli değil. Çift fanlı olsun param da cebimde kalsın diyorsan:
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben t6 ultra kullanıyorum soğutması çok iyi. sesi var duyuluyor ancak rahatsız etmiyor. ben sese takıntılıyım dersen alma ama bence kabul edilir bir ses. çok az çıkıyorMerhaba işlemci stok işlemci soğutucumu yeterli gelmediğini fark ettim değiştirmek istiyorum hava-sıvı fark etmez 100-300 TL arası önerirseniz sevinirim
1. fan i5 7500 işlemcisine olurmu acaba ?Sessiz olsun sonradan bir fan daha takarım diyorsan:
![]()
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) | Teknobiyotik
Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120)www.teknobiyotik.com
Sessizlik önemli değil. Çift fanlı olsun param da cebimde kalsın diyorsan:
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben de arctic kullanıyorum. arkadaşım t6 ultra kullanıyor. bayağı ses farkı var açıkçası. arcticin sesi yok gibi. t6'nın sesi de abartılacak kadar yüksek olmasa da sesliben t6 ultra kullanıyorum soğutması çok iyi. sesi var duyuluyor ancak rahatsız etmiyor. ben sese takıntılıyım dersen alma ama bence kabul edilir bir ses. çok az çıkıyor
Tabii destekliyor.1. fan i5 7500 işlemcisine olurmu acaba ?
Ses dert etmeyecekseniz T6 Ultra bakabilirsiniz.Merhaba işlemci stok işlemci soğutucumu yeterli gelmediğini fark ettim değiştirmek istiyorum hava-sıvı fark etmez 100-300 TL arası önerirseniz sevinirim
şimdi arctic mi soğutma konsunda daha perfomanslı yoksa t6 ultramıben de arctic kullanıyorum. arkadaşım t6 ultra kullanıyor. bayağı ses farkı var açıkçası. arcticin sesi yok gibi. t6'nın sesi de abartılacak kadar yüksek olmasa da sesli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabii destekliyor.
bende olmadığını biliyomda belki dedim hani vardırGoogle Asistan cevaplıyor;O fiyat bandına sıvı soğutma varmı?
Hemen hemen aynı.şimdi arctic mi soğutma konsunda daha perfomanslı yoksa t6 ultramı
aynen. peki soğutmaları nasıl ikisi de aynı mıben de arctic kullanıyorum. arkadaşım t6 ultra kullanıyor. bayağı ses farkı var açıkçası. arcticin sesi yok gibi. t6'nın sesi de abartılacak kadar yüksek olmasa da sesli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabii destekliyor.
Tek fanlı modeli var bende. Tek fanlı Arctic ile çift fanlı T6 Ultra eşit.aynen. peki soğutmaları nasıl ikisi de aynı mı