- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Gösterişli bir işlemci soğutucu öneriniz varmıdır?
Max bütçe 80.
Max bütçe 80.
Alıp satacağın sisteme mi ?Gösterişli bir işlemci soğutucu öneriniz varmıdır?
Max bütçe 80.
https://www.ciceksepeti.com/rampage...973?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.49.8Gösterişli bir işlemci soğutucu öneriniz varmıdır?
Max bütçe 80.
Teşekkürler değerlendireceğim.https://www.ciceksepeti.com/rampage...973?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.49.8
![]()
Aerocool Air Frost Plus Frgb 12cm Fan İşlemci Soğu Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool Air Frost Plus Frgb 12cm Fan İşlemci Soğu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Xigmatek Apache Plus RGB AM5/1700P Siyah İşlemci Hava Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
Xigmatek Apache Plus RGB AM5/1700P Siyah İşlemci Hava Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bunlar güzel![]()
İ3 8100 Ve gtx 950Alıp satacağın sisteme mi ?
Bir de durumu ne oldu onun
Rica EderimTeşekkürler değerlendireceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İ3 8100 Ve gtx 950
Gösterişli bir işlemci soğutucu öneriniz varmıdır?
Max bütçe 80.
Snowman m200 aldım.
ben de takamadım kırıcam sandım deneye deneye buldum, bakır boruların ucundaki alüminyum bloğun üstünde ucundageçirme yerleri bulunan metal çubuklar esniyor, haberin olsun. O sayede takabiliyorsun yanisnowman m200 f/p olarak iyi. Ben de aldım Abdullah'ın önerisi üzerine ama takmayı bilmediğim için duruyo onu hiç düşünmemiştim