SEmrey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 505
Hocam sen bence o kulakçıkları ters takmışsın. Benim bildiğim o çentik yerleri dışarıya bakacak. Seninkiler içeriye bakıyor
Hocam sen bence o kulakçıkları ters takmışsın. Benim bildiğim o çentik yerleri dışarıya bakacak. Seninkiler içeriye bakıyor
Kulakçıklar doğruykende girmiyor kiHocam sen bence o kulakçıkları ters takmışsın. Benim bildiğim o centik yerleri dışarıya bakacak. Seninkiler içeriye bakıyor
Girer hocam onun bi şalteri gibi birseyi var önce yukardayken takip sonra assagi indiricenKulakçıklar doğruykende girmiyor ki
Siz ciddimisiniz??Kanka o siyah braketleri ters takmissin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah braketlerin iç kisma gelmis disa gwlwcek
Kim takmus o brqketleri
Hocam işlemcinin üstüne oturttuğum zaman o siyah plasitkteki çıkıntıya yetişmiyor o şelter gibi dediğiniz kısımHocam bkyle olcak sekilde tekrqr tqk oyle oluyo başka oluru yok zatem
Girer hocam onun bi şalteri gibi birseyi var önce yukardayken takip sonra assagi indiricen
bir kere kulakçıkları doğru tak ilk önce üst kısmı tak daha sonra alttaki kulakçığın vidasını gevşet yukarı kaldır biraz güç uygulayarak tak sonra vidaları sıkarak işi bitirKulakçıklar doğruykende girmiyor ki
Hocam anlamıyorsunuz galiba ama normalde bu plastiğe takılması lazım ama benimkine takılmıyor çok yukarıda kalıyor aradığımdada zaten amd ile direk uyumlu diyolarAttığın resimdeki intel için geri iade gönder yada bana amd gönderin de
Hocam siz güç uygulamaya korkuyorsunuz. Biraz zor takılıyor ama takılıyor. İlk önce iki kulakçığı dışarıya bakacak şekilde düzelt. Sonra soğutucuyu ilk önce bi kulakçığa tak sonra bastırarak diğerine geçir.Kulakçıklar doğruykende girmiyor ki
Kralım, hünkarım. Önceden de bu konuya benzer bir şey yüzünden tartışmıştık. O kulakçıklar ile kule tipi montajı yapılabilen modeller var. Sadece senin dediğin özel aparat ile olmuyor.Attığın resimdeki intel için geri iade gönder yada bana amd gönderin de
Hocam iki tarafı da gevşek bir şekilde takin . Sonrasında saglamlastirin . Ben öyle takmıştımHocam anlamıyorsunuz galiba ama normalde bu plastiğe takılması lazım ama benimkine takılmıyor çok yukarıda kalıyor aradığımdada zaten amd ile direk uyumlu diyolar
Hocam güç uygulamak için ekran kartını çıkarmam lazım geri nasıl çıkaracağımHocam siz güç uygulamaya korkuyorsunuz. Biraz zor takılıyor ama takılıyor. İlk önce iki kulakçığı dışarıya bakacak şekilde düzelt. Sonra soğutucuyu ilk önce bi kulakçığa tak sonra bastırarak diğerine geçir.
Kralım, hünkarım. Önceden de bu konuya benzer bir şey yüzünden tartışmıştık. O kulakçıklar ile kule tipi montajı yapılabilen modeller var. Sadece senin dediğin özel aparat ile olmuyor.
ekran kartının girdiği yuvanın hemen sağında tırnak var, onun üzerine bastır aşağıya doğru açılacaktır. Ondan sonra ekran kartı kendisini biraz dışarıya doğru atacaktır. Sonra yavaş yavaş çekerek ekran kartını çıkartabilirsin. İstersen fotoğraf at hangi yer olduğunu işaretleyelim.Hocam güç uygulamak için ekran kartını çıkarmam lazım geri nasıl çıkaracağım