İşlemci soğutucuyu takmayı beceremedim.

Bu dandik Trendyoldan alınan soğutuculardan herhalde satıcı sorularına baktığında muhtemelen AMD için uygun olmadığıyazar

ekran kartının girdiği yuvanın hemen sağında tırnak var, onun üzerine bastır aşağıya doğru açılacaktır. Ondan sonra ekran kartı kendisini biraz dışarıya doğru atacaktır. Sonra yavaş yavaş çekerek ekran kartını çıkartabilirsin. İstersen fotoğraf at hangi yer olduğunu işaretleyelim.
Hocam buldumda tırnağı bastırınca atmaya niyeti yok gibi çokta

Siz ciddimisiniz??
O anakart braketi zaten soğutucuyla alakalı değil anakart üstünde gelir arkada duran braketi tutmak için
Kankam demekki arkadas daha once stok fan kullaniuormus onlari söküp kutuya atmis simdi buna geçmis O kulakciklari tekrar takmis sen bu soğutucunun nasil takildigini bilmiyorsun saniri mbu eski amd Wraith rgblisi ile ayni biraz arastir anlayacaksin dedigimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten anakarta takili olan o kulakciklara takiyosun bu sogutucunun demirlerini bu thermalright değl

Bu dandik Trendyoldan alınan soğutuculardan herhalde satıcı sorularına baktığında muhtemelen AMD için uygun olmadığıyazar
Hocam dizayni Amd anakartlarin kulakcik kismi için zaten uyumlu arkadas takamiyor

Kanka Sen nerede yasiyon Konu sahibi Yakindaysan gelip ben takayim be

Son düzenleme:
Kankam demekki arkadas daha once stok fan kullaniuormus onlari söküp kutuya atmis simdi buna geçmis O kulakciklari tekrar takmis sen bu soğutucunun nasil takildigini bilmiyorsun saniri mbu eski amd Wraith rgblisi ile ayni biraz arastir anlayacaksin dedigimi

Zaten anakarta takili olan o kulakciklara takiyosun bu sogutucunun demirlerini bu thermalright değl

Hocam dizayni Amd anakartlarin kulakcik kismi için zaten uyumlu arkadas takamiyor

Kanka Sen nerede yasiyon Konu sahibi Yakindaysan gelip ben takayim be

Hallettimde fanı yönü doğru dimi bide ben bu kasa ve soğutucu fanının hızını rengini nasıl ayarlicam

Ekler

• 1000017732.webp
    1000017732.webp
    628 KB · Hit: 14
Geri