İşlemci soğutucuyu takmayı beceremedim.

Hocam bkyle olcak sekilde tekrqr tqk oyle oluyo başka oluru yok zatem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulakçıklar doğruykende girmiyor ki
Girer hocam onun bi şalteri gibi birseyi var önce yukardayken takip sonra assagi indiricen

Ekler

• 1000006230.webp
    1000006230.webp
    27.9 KB · Hit: 23
Kanka o siyah braketleri ters takmissin

Siyah braketlerin iç kisma gelmis disa gwlwcek🤣🤣🤣

Kim takmus o brqketleri
Siz ciddimisiniz??
O anakart braketi zaten soğutucuyla alakalı değil anakart üstünde gelir arkada duran braketi tutmak için

Hocam bkyle olcak sekilde tekrqr tqk oyle oluyo başka oluru yok zatem

Girer hocam onun bi şalteri gibi birseyi var önce yukardayken takip sonra assagi indiricen
Hocam işlemcinin üstüne oturttuğum zaman o siyah plasitkteki çıkıntıya yetişmiyor o şelter gibi dediğiniz kısım

Attığın resimdeki intel için geri iade gönder yada bana amd gönderin de

Hocam anlamıyorsunuz galiba ama normalde bu plastiğe takılması lazım ama benimkine takılmıyor çok yukarıda kalıyor aradığımdada zaten amd ile direk uyumlu diyolar

Kulakçıklar doğruykende girmiyor ki
Hocam siz güç uygulamaya korkuyorsunuz. Biraz zor takılıyor ama takılıyor. İlk önce iki kulakçığı dışarıya bakacak şekilde düzelt. Sonra soğutucuyu ilk önce bi kulakçığa tak sonra bastırarak diğerine geçir.

Kralım, hünkarım. Önceden de bu konuya benzer bir şey yüzünden tartışmıştık. O kulakçıklar ile kule tipi montajı yapılabilen modeller var. Sadece senin dediğin özel aparat ile olmuyor.

Son düzenleme:
Hocam anlamıyorsunuz galiba ama normalde bu plastiğe takılması lazım ama benimkine takılmıyor çok yukarıda kalıyor aradığımdada zaten amd ile direk uyumlu diyolar
Hocam iki tarafı da gevşek bir şekilde takin . Sonrasında saglamlastirin . Ben öyle takmıştım

Hocam siz güç uygulamaya korkuyorsunuz. Biraz zor takılıyor ama takılıyor. İlk önce iki kulakçığı dışarıya bakacak şekilde düzelt. Sonra soğutucuyu ilk önce bi kulakçığa tak sonra bastırarak diğerine geçir.

Kralım, hünkarım. Önceden de bu konuya benzer bir şey yüzünden tartışmıştık. O kulakçıklar ile kule tipi montajı yapılabilen modeller var. Sadece senin dediğin özel aparat ile olmuyor.
Hocam güç uygulamak için ekran kartını çıkarmam lazım geri nasıl çıkaracağım

Su videodaki intel galiba. Aynı aparatla takıyor

Hocam güç uygulamak için ekran kartını çıkarmam lazım geri nasıl çıkaracağım
ekran kartının girdiği yuvanın hemen sağında tırnak var, onun üzerine bastır aşağıya doğru açılacaktır. Ondan sonra ekran kartı kendisini biraz dışarıya doğru atacaktır. Sonra yavaş yavaş çekerek ekran kartını çıkartabilirsin. İstersen fotoğraf at hangi yer olduğunu işaretleyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,950
Üyeler
183,361
Son üye
Ardakaan71
Geri