Dostum bütçeye bagli ama amd 9800x3d rakibi dünyada oyun icin hiçbir rakibi yok.Arkadaşlar intel ve amd olarak sıralamada hangileri en iyi ?
7800x3d daha iyi performans vermiyormu?amd nin 9xxx serisinde 3d v cache kullanmasından dolayıDostum bütçeye bagli ama amd 9800x3d rakibi dünyada oyun icin hiçbir rakibi yok.
Bütçesi varsa AMD threadripper pro 7995wx. 900x3d den daha güçlüDostum bütçeye bagli ama amd 9800x3d rakibi dünyada oyun icin hiçbir rakibi yok.
Hayir hocam arada %15 civarı fark var7800x3d daha iyi performans vermiyormu?amd nin 9xxx serisinde 3d v cache kullanmasından dolayı
Yok reis. Karşılaştırma vidyolarınıda izleye bilirsin7800x3d daha iyi performans vermiyormu?amd nin 9xxx serisinde 3d v cache kullanmasından dolayı
O render işlemcisi güçlü falan değil oyunda. Ve o kadar çekirdeği ne yapacağız?Bütçesi varsa AMD threadripper pro 7995wx. 900x3d den daha güçlü![]()
Kimisi oyun için uygun değil diyor daha çok video edit için alınmalı.7800x3d daha iyi performans vermiyormu?amd nin 9xxx serisinde 3d v cache kullanmasından dolayı
Neyin nezaman lazım olacağı belli olmaz hocamO render işlemcisi güçlü falan değil oyunda. Ve o kadar çekirdeği ne yapacağız?![]()
Hocan o kadar detaylı bilmiyorum ama oyun konusunda rakibi yok adamlar yapmış9800x3D güncel olarak kullanıyorum neden bu kadar güçlü hocam 9950x3D çekirdeği fazla olmasına rağmen geçemiyor .
Güle güle kullanın 5-6 daha çok rahat giderO zaman iyi ki almışım valla![]()