İşlemci termal macun

Efe0101

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar iyi günler Ryzen 5 5600 işlemci aldım ikinci el yarın da arkadaşımdan fan alacağım termal macunu yok üstünde Arctic Mx-4 alacağım fakat henüz sistemim olmadığı için bilgisayarcıda test edeceğim sorum şu macunu sürdükten sonra bilgisayarcıda işlemciyi test ettikten sonra i.de sorun çıkmazsa benim anakartıma taksam herhangi bir sorun olur mu, teşekkür ederim şimdiden.

Niye olsun

"i.de" kısmını anlamadım yine de. Benim anladığım termal macun tekrar yayarak sürülebilirmi
İşlemcide sorun çıkmazsa diyecektim. Sorum da mesela bilgisayarcının anakartına takıp termal macunu sürersem ve vidalarını sıkıp test yapsam, sonra tekrar benim anakartıma takarken macun sürmem gerekir miydi

İşlemcide sorun çıkmazsa diyecektim. Sorum da mesela bilgisayarcının anakartına takıp termal macunu sürersem ve vidalarını sıkıp test yapsam, sonra tekrar benim anakartıma takarken macun sürmem gerekir miydi
Gerekir

test için macun olmadan kullansana bios görsen yeter işlemcide muhtemelen yüzde 99999999 sorun yoktur

test için macun olmadan kullansana bios görsen yeter işlemcide muhtemelen yüzde 99999999 sorun yoktur
Olur bilgisayarcıya götüreceğim ekran kartı ve ram olmadığı için pinlerde sorun yok zaten kutulu faturalı fanı da var yine de bakarım teşekkür ederim yardım için

Olur bilgisayarcıya götüreceğim ekran kartı ve ram olmadığı için pinlerde sorun yok zaten kutulu faturalı fanı da var yine de bakarım teşekkür ederim yardım için
yani test için macuna gerek yok 1 dakkada işlemcin yanmaz zaten testi yaptıktan sonra kendin termal macunu yaparsın evde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,977
Üyeler
184,368
Son üye
milk0
Geri