Cs denen illet oyun ekran kartına önem veriyor. Cs go'da yoktu bu ama ekran kartını yükseltirsen fpsin artar.Ryzen 5 2600 işlemcim vardı cs2 de 90-150 arası fps alıyordum biraz daha sabit ve yüksek olması umuduyla ryzen 5 5600e geçtim ama en ufak fps artışı olmadı sorun ne olabilir ekran kartı rx580
Yine de hiç artmaması bana garip geldi mucize beklemiyodum amaCs denen illet oyun ekran kartına önem veriyor. Cs go'da yoktu bu ama ekran kartını yükseltirsen fpsin artar.
Az da olsa etki etmesi lazım aslında. Biosu sıfırlayıp ekran kartı driverını ddu ile kaldırıp tekrar kur.Yine de hiç artmaması bana garip geldi mucize beklemiyodum ama
Valorantta artış oldumu , rx 580 4gb mı 8gb mıRyzen 5 2600 işlemcim vardı cs2 de 90-150 arası fps alıyordum biraz daha sabit ve yüksek olması umuduyla ryzen 5 5600e geçtim ama en ufak fps artışı olmadı sorun ne olabilir ekran kartı rx580
Önceki oyun işlemci tabanlıydı bu 2. Oyun daha çok grafik kartına ağırlık veriyor rx 580 zaten diğer işlemcinle de en üst seviyelerde çalışıyor olduğu için artmamış olabilir. Tavsiyem bütçen fazla yoksa ikinci el bir rtx 20 serisi kart bul zaten baya ucuz olacaktır rahat rahat oynarsın.Ryzen 5 2600 işlemcim vardı cs2 de 90-150 arası fps alıyordum biraz daha sabit ve yüksek olması umuduyla ryzen 5 5600e geçtim ama en ufak fps artışı olmadı sorun ne olabilir ekran kartı rx580
Bu arada evet başka oyunlar varsa onlarda durumlar nedir ?Valorantta artış oldumu , rx 580 4gb mı 8gb mı
Sırf denemek için valorant indirdim eski fpsi mi hatırlamıyorum ama yüksek ayarlarda 400fpsler verdi artış olmuş muhtemleen valorantta ekran kartı 4gbValorantta artış oldumu , rx 580 4gb mı 8gb mı