Işlemci UV nasıl yapılır?

Olmaz.

Small FFTs testi stabiliteyi anlamak amaçlı zaten.

Small FFTs testini 2 dakika yap yeterli. Ama stabil olduğunu anlaman için Small FFTs testi yaparken Core Temp uygulamasından tüm çekirdekler %100 kullanılıyor mu bak. Tüm çekirdekler %100 değilse stabil değildir.
Small FFTs stok soğutucuyla yapılabilecek bişey değil 101 derece gördüm ve gittikçe yükseliyordu oyunda öyle olmaz ama büyük ihtimalle

Small FFTs stok soğutucuyla yapılabilecek bişey değil 101 derece gördüm ve gittikçe yükseliyordu oyunda öyle olmaz ama büyük ihtimalle

Small FFTs testi voltaj düşürme işlemi ve OC yaparken yapılmalı.

Zaten sıcaklıkların çok yüksek olması normal, çünkü aşırı fazla yoruyor.

Small FFTs testi voltaj düşürme işlemi ve OC yaparken yapılmalı.

Zaten sıcaklıkların çok yüksek olması normal, çünkü aşırı fazla yoruyor.
Tamam sıcaklıkların yüksek olması normal de zaten testi çalıştırdıktan 20 saniye sonra 100 derecelere çıkıyor bırakiyim 100 derecelerde mi çalışsın test yapcam diye?

Tamam sıcaklıkların yüksek olması normal de zaten testi çalıştırdıktan 20 saniye sonra 100 derecelere çıkıyor bırakiyim 100 derecelerde mi çalışsın test yapcam diye?

La testi 2 dakika yapsan yetiyor, 20 dakika yapma :D

2 dk fazla 100 derece suyun kaynama noktası nasıl yapiyim hayatta yemez

Aslında sitesinde 10 saniye yeter diyor, ben kontrol amaçlı dedim.

Sen bir 30 saniye yap, 30 saniye boyunca Core Temp uygulamasından çekirdek kullanımı takip et, çekirdek kullanımı hepsinin sürekli %100 olması lazım.

Aslında sitesinde 10 saniye yeter diyor, ben kontrol amaçlı dedim.

Sen bir 30 saniye yap, 30 saniye boyunca Core Temp uygulamasından çekirdek kullanımı takip et, çekirdek kullanımı hepsinin sürekli %100 olması lazım.
10 saniye yaptım ben 10 saniyenin sonuçlarını bu konuya bi yere gönderdim hepsi %100 dü coreların bence yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri