Chipset driverleri fln var. Windows güncelleştirmeye gir otomatik yapsın.Pc aldimda ekran kartı driveri kurcam onu biliyorum da anakart ve işlemci driveri varmı bilmiyorum R5 3600 işlemci Asus b450m a-II anakartimda
2-bunlar hariç başka driver kurulmali mi??
Anakart karın varmıdır??APU işlemciler hariç işlemci driver'ı olmaz, zaten APU'larda da grafik birimi olduğu için driver oluyor.
PRIME B450M-A II|Motherboards|ASUS Global
Buradan anakartının güncellemelereini yapabilirsin
Onlar hatalı guncelliomus die duyum aldım ama bilmiyorum tamChipset driverleri fln var. Windows güncelleştirmeye gir otomatik yapsın.
Chipset'leri filan var.Anakart karın varmıdır??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Biosu sık sık gubcellemem mı lazım incehesap test ve montaj edilecek diodu orda biosu güncelleme misler mıdır?İşlemcinin driveri olmaz da Anakartın BIOS'nu ve chipsetini güncelle.
Onu bilmiyorum.BIOS güncellmesi 3 ayda veya 2 ayda bir gelir.Biosu sık sık gubcellemem mı lazım incehesap test ve montaj edilecek diodu orda biosu güncelleme misler mıdır?
Güncellemiş olabilirler, olmaya dabilirler. Sisteminiz geldiğinde sitede belirtilen en son sürüm ile kendi BİOS sürümünüzü karşılaştırın. Sizin sürümünüz eskiyse güncelleme yapabilirsiniz.Biosu sık sık gubcellemem mı lazım incehesap test ve montaj edilecek diodu orda biosu güncelleme misler mıdır?