İşlemci ve anakart önerisi

Talha_1

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4000
Merhaba benim eski bir sistemim var kardeşim kullanmak istiyor oynayacağı oyunlar Steam PUBG Valorant Rust vb. oyunlar çok pahalı bir şeyler istemiyoruz sisteme RX 570 8 GB ekran kartı satın aldım fakat işlemci ve anakart eksik kaldı eski parçalar ise.
Anakart: ASUS H81M-C
İşlemci: Intel i5 4460.
RAM 1600 MHz.
Ekran kartına göre parça önerir misiniz?

Merhaba benim eski bir sistemim var kardeşim kullanmak istiyor oynayacağı oyunlar Steam PUBG Valorant Rust vb. oyunlar çok pahalı bir şeyler istemiyoruz sisteme RX 570 8 GB ekran kartı satın aldım fakat işlemci ve anakart eksik kaldı eski parçalar ise.
RAM 1600 MHz.
Ram 16GB ise böyle kalsın yeter.

RAM 1600 MHz.
Sadece Valorant vb. oyunlar için o sistem kardeşini tatmin eder. 60 FPS bile tatmin ediyer onları.

evet 16 fakat oyunlarda işlemci dar boğaz yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sıralar pubg oynuyor
Bence sorun olmamalı ama çok lazım olursa satanlarla pazarlık yap 700TL civarına i7 4770 al. Anakart değiştirsen sadece DDR4 RAM bile 1000 liraya yakın tutacak.

Geri