Neler Yeni

Işlemcide intel amd mevzusu nedir ?

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar şu sıralar forumda girdiğim konularda işlemci intel alınmaz intele para vermem şeklinde yazılar görüyorumda bir şey mi kaçırdım acaba benim bilgisayarımda i5 12400f ekran kartı rx 6700 xt var herkes işlemci amd ekran kartı nvidia diyor bende tam tersi kazıklandık da haberimiz mi yok

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan
arkadaşlar şu sıralar forumda girdiğim konularda işlemci intel alınmaz intele para vermem şeklinde yazılar görüyorumda bir şey mi kaçırdım acaba benim bilgisayarımda i5 12400f ekran kartı rx 6700 xt var herkes işlemci amd ekran kartı nvidia diyor bende tam tersi kazıklandık da haberimiz mi yok
Hocam 12. Nesil güzeldi fakat 13 ve 14. Nesilde sıçıp sıvadılar hayvan gibi güç çekip 100 derecelere çıkan ve yanan işlemciler ürettiler e bide her nesilde soket değiştirmeleride cabası tabi

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Görkem
duruma göre sisteme verdiğin fiyata göre değişir
intel işlemci yeni çıkardıkları işlemci biraz fiyasko gibi duruyor
bahsettiğiniz işlemci neslinde de soket ömrü tamamlandığı için

uygun bir fiyattan yakalanmadıkran sonra çok mantıklı değil
ama sen uygun fiyata yakalarsın
hala tercih edilbilir

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sendeki işlemci intelin son düzgün, gerçekten güzel işlemcilerinden birisi benim gözümde. Senin sistemin de gayet iyi sorun yok. Ekran kartında yazılımsal olarak NVIDIA hala AMD'ye göre daha iyi ama AMD'de de sorun kalmadı denilebilir. Yani bence ikiside alınır, bütçeye ve kullanım alanına göre değişir. Ama ben NVIDIA mümkünse NVIDIA almayı daha mantıklı buluyorum. İşlemci olarak AMD son zamanlarda MÜKEMMEL işlemciler çıkarıyorken, intel rezil işlemciler çıkarıyor. Hatta internetten intelin hisse grafiklerine bakarsan tek haftada milyar dolarlık kayıplar yaşadılar, bir çok kişiyi işten çıkardılar, kendilerini toparlamakla uğraştılar. Şuan az da olsa toparlanıyor gibi ama çok fena battı yani. Eğer düzgün bir başarı elde etmezse çok kötü olur

Top Bottom