teşekkür ederim.intele geçersem anakart felan değişmem lazım o topa hiç girmek istemiyorumİtopya'da i5 11400 bir hadta öncesine kadar 1549 liraydı. Zaman zaman takip edin. Çok iyi indirimler oluyor şu sıralar. AMD kanadında bir indirim henüz göremedim. AMD pazar payını domine eden marka haline geldi. O yüzden indirim beklemek yerine 2.ele yönelmek daha mantıklı gibi.
Geçen günlerde 1600AF 800-900TL gibi bir indirimdeydi. Piyasayı iyi takip etmek lazım.teşekkür ederim.intele geçersem anakart felan değişmem lazım o topa hiç girmek istemiyorum-
Evet maalesef. İntelin hala orta seviye işlemci talebinde öne geçememesinin tek sebebi giriş seviye dahi olan anakartlarının fiyatı AMD tabanlı olanlara göre çok yüksek fiyatta kalması. Çok iyi indirimler olsa bile kullanıcılar bu tezatlık yüzünden intel seçmiyorlarteşekkür ederim.intele geçersem anakart felan değişmem lazım o topa hiç girmek istemiyorum-
Amd eski intele dönüşüyor gibi işlemci fiyatları çoh yüksek beeeİtopya'da i5 11400 bir hafta öncesine kadar 1549 liraydı. Zaman zaman takip edin. Çok iyi indirimler oluyor şu sıralar. AMD kanadında bir indirim henüz göremedim. AMD pazar payını domine eden marka haline geldi. O yüzden indirim beklemek yerine 2.ele yönelmek daha mantıklı gibi.