işlemciler indirime girer mi?

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
merhaba şuan ryzen 3 2200g + 1050 ti kullanıyorum ama işlemci çoğu oyunda yüzde 100 kullanıyor o yüzden satıp ryzen 5 serisine geçmeyi düşünüyorum.İşlemci indirimleri olur mu olursa sizce ne zaman olur?

İtopya'da i5 11400 bir hafta öncesine kadar 1549 liraydı. Zaman zaman takip edin. Çok iyi indirimler oluyor şu sıralar. AMD kanadında bir indirim henüz göremedim. AMD pazar payını domine eden marka haline geldi. O yüzden indirim beklemek yerine 2.ele yönelmek daha mantıklı gibi.

İtopya'da i5 11400 bir hadta öncesine kadar 1549 liraydı. Zaman zaman takip edin. Çok iyi indirimler oluyor şu sıralar. AMD kanadında bir indirim henüz göremedim. AMD pazar payını domine eden marka haline geldi. O yüzden indirim beklemek yerine 2.ele yönelmek daha mantıklı gibi.
teşekkür ederim.intele geçersem anakart felan değişmem lazım o topa hiç girmek istemiyorum :)-

teşekkür ederim.intele geçersem anakart felan değişmem lazım o topa hiç girmek istemiyorum :)-
Geçen günlerde 1600AF 800-900TL gibi bir indirimdeydi. Piyasayı iyi takip etmek lazım.

Evet maalesef. İntelin hala orta seviye işlemci talebinde öne geçememesinin tek sebebi giriş seviye dahi olan anakartlarının fiyatı AMD tabanlı olanlara göre çok yüksek fiyatta kalması. Çok iyi indirimler olsa bile kullanıcılar bu tezatlık yüzünden intel seçmiyorlar :D Yine de bulabilirseniz Ryzen 3 3300X tavsiye ederim (2.el). Çoğu oyunda R5 3600'den bile fps bakımından önde bir işlemci. Ara sıra sarı siteye düşüyor garantili ve kutulu olarak. Tercih edebilirsiniz.

İtopya'da i5 11400 bir hafta öncesine kadar 1549 liraydı. Zaman zaman takip edin. Çok iyi indirimler oluyor şu sıralar. AMD kanadında bir indirim henüz göremedim. AMD pazar payını domine eden marka haline geldi. O yüzden indirim beklemek yerine 2.ele yönelmek daha mantıklı gibi.
Amd eski intele dönüşüyor gibi işlemci fiyatları çoh yüksek beee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri