onurorkun
80+
Dahası
Fan o işlemci için zayıf kalıyor.i7 4790 islemcim var pubgde 100 dereceye ulasıyor 2 el almıstm temız degıl sanırım termal macunu yenılesem duzelırmı yada fan mı kötü rampagenın bi tane modelı takılıydı
stok fan gibi bişey taktığınız büyük ihtimal full aliminyumdur. kuletipiyle dizginleyebilirsiniz ısıyı ama o işlemci içine kuletipi alınır mı orası düşündürür. çünkü eskide kaldı baya.i7 4790 islemcim var pubgde 100 dereceye ulasıyor 2 el almıstm temız degıl sanırım termal macunu yenılesem duzelırmı yada fan mı kötü rampagenın bi tane modelı takılıydı
Alinir her turlu. Kasaya sigarsa SE 214 XT iyi gider o islemciye.stok fan gibi bişey taktığınız büyük ihtimal full aliminyumdur. kuletipiyle dizginleyebilirsiniz ısıyı ama o işlemci içine kuletipi alınır mı orası düşündürür. çünkü eskide kaldı baya.
açıkçası ben bu sisteme upgradei bırakırdım mümkün olduğunca da ikinci elde okutup güncel sisteme geçemeye çalışırdım. çünkü aralık ayından sonra ciddi üzmeye başlayacak heleki kasım ayında çıkacak oyunlar acaip kallavi geliyor sadece ekran kartı değil f/p dediğimiz güncel işlemcilerin bile zorlandığını darboğazları göreceğiz gibi.Alinir her turlu. Kasaya sigarsa SE 214 XT iyi gider o islemciye.
Hava soğutması için kule tipi bir soğutma tercih edin, sıvı soğutmaya da geçebilirsiniz ama gerek kalacağını sanmıyorum. Onun dışında termal macununu da yenileyin. Miss gibi kullanırsınız.i7 4790 islemcim var pubgde 100 dereceye ulasıyor 2 el almıstm temız degıl sanırım termal macunu yenılesem duzelırmı yada fan mı kötü rampagenın bi tane modelı takılıydı