Neler Yeni

işlemcim 100 derece oluyor

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
i7 4790 islemcim var pubgde 100 dereceye ulasıyor 2 el almıstm temız degıl sanırım termal macunu yenılesem duzelırmı yada fan mı kötü rampagenın bi tane modelı takılıydı

Ekler

• IMG_1902.jpeg
    IMG_1902.jpeg
    1.7 MB · Hit: 37

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Fan kötü. Rampage fanlar o işlemciye cok yetersiz, hatta hic alinmamalilar.

Termal macun da olabilir.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
i7 4790 islemcim var pubgde 100 dereceye ulasıyor 2 el almıstm temız degıl sanırım termal macunu yenılesem duzelırmı yada fan mı kötü rampagenın bi tane modelı takılıydı
stok fan gibi bişey taktığınız büyük ihtimal full aliminyumdur. kuletipiyle dizginleyebilirsiniz ısıyı ama o işlemci içine kuletipi alınır mı orası düşündürür. çünkü eskide kaldı baya.

Ysuflix

80+ Gold
stok fandan hallice. tek artısı fanın 12cm olması oda hiçbir şeyi değiştirmiyor. kule tipi fan alın.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
stok fan gibi bişey taktığınız büyük ihtimal full aliminyumdur. kuletipiyle dizginleyebilirsiniz ısıyı ama o işlemci içine kuletipi alınır mı orası düşündürür. çünkü eskide kaldı baya.
Alinir her turlu. Kasaya sigarsa SE 214 XT iyi gider o islemciye.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Alinir her turlu. Kasaya sigarsa SE 214 XT iyi gider o islemciye.
açıkçası ben bu sisteme upgradei bırakırdım mümkün olduğunca da ikinci elde okutup güncel sisteme geçemeye çalışırdım. çünkü aralık ayından sonra ciddi üzmeye başlayacak heleki kasım ayında çıkacak oyunlar acaip kallavi geliyor sadece ekran kartı değil f/p dediğimiz güncel işlemcilerin bile zorlandığını darboğazları göreceğiz gibi.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Hava soğutması için kule tipi bir soğutma tercih edin, sıvı soğutmaya da geçebilirsiniz ama gerek kalacağını sanmıyorum. Onun dışında termal macununu da yenileyin. Miss gibi kullanırsınız.

Top Bottom