Neler Yeni

İşlemcim Boşta 80 Derece

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
malesef zaten tıkırtı var soğutucuda kronikmiş çöpe atıp yenisini alasım var çok moralim bozuk o kadar hayal edip sistem toplamıştım.
Diyorum ya sistem kapanmıyorsa yanlış ölçüyor olabilir diye. Hemen telaşa kapılmayın :D pompayı tam oturttuysanız ve sistem yükte bile kapanmıyorsa yanlış ölçüyor olabilir. Bios update yapmayı deneyin. Sorununuzu çözebilir.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Diyorum ya sistem kapanmıyorsa yanlış ölçüyor olabilir diye. Hemen telaşa kapılmayın :D pompayı tam oturttuysanız ve sistem yükte bile kapanmıyorsa yanlış ölçüyor olabilir. Bios update yapmayı deneyin. Sorununuzu çözebilir.
phasmophobia açtım aşırı donuyor bilgisayar şuan bu yazıyı yazarken bile dona dona harfler geliyor ama radyatörün üstünden soğuk hava geliyor hiç sıcaklık yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın arkasını açtım soğutma bağlantı plakası yanıyor elimi tutamıyorum üstünde

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Durmuş T.
Garantisi devam ediyordur gönder yenisini göndersinler.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
phasmophobia açtım aşırı donuyor bilgisayar şuan bu yazıyı yazarken bile dona dona harfler geliyor ama radyatörün üstünden soğuk hava geliyor hiç sıcaklık yok.

kasanın arkasını açtım soğutma bağlantı plakası yanıyor elimi tutamıyorum üstünde
Yani soğutmada hiç ısınma yoksa muhtemelen işlemci ile temas yok. Peki işlemci nasıl kapanmadı?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Garantisi devam ediyordur gönder yenisini göndersinler.

ben garantiye video ile yollayıp gelen sıfırı ikinci el satıp yeni soğutma alacağım.

Yani soğutmada hiç ısınma yoksa muhtemelen işlemci ile temas yok. Peki işlemci nasıl kapanmadı?
türk usülü çözdüm inanılmaz cidden kablolarına kalın tornavida ile hafif şekilde vurdum işlemci bir anda soğudu sanırım tıkanıklık sorunu var.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düzeldi yani hadi iyisin :)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
ben garantiye video ile yollayıp gelen sıfırı ikinci el satıp yeni soğutma alacağım.

türk usülü çözdüm inanılmaz cidden kablolarına kalın tornavida ile hafif şekilde vurdum işlemci bir anda soğudu sanırım tıkanıklık sorunu var.
Ciddi mi :D?? E çoh iyi

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular