Çözüldü✓ işlemcim 100 dereceyi görüyor

fanın işlemci ile temas eden yüzeyde bir koruyucu bant oluyor. O sökülmemiş olabilir. Bakabiliyorsan oraya bak

Anakartı söküp montajlayın fanı.
oyle bilgilerim yok anakarta falan zarar vericem diye korkuyorum
Post automatically merged:

fanın işlemci ile temas eden yüzeyde bir koruyucu bant oluyor. O sökülmemiş olabilir. Bakabiliyorsan oraya bak
normalde sistem montajlı geldi bu işi yapan adamlar onu biliyordur bence ama kargoda hasar görüp çıkmış işte

Stok fanda öyle bir şey yok dostum bu sıvı soğutma pompası değil.

Fan oturmamıştır,termal macun iyi sürülmemiştir ya da işlemcide voltaj sorunu falan olupta ısınıyor olabilir 3 rahmetten birisi. 2 sinin işi kolay ama 3. Servisle uğraştırır.

Stok fanda öyle bir şey yok dostum bu sıvı soğutma pompası değil.

Fan oturmamıştır,termal macun iyi sürülmemiştir ya da işlemcide voltaj sorunu falan olupta ısınıyor olabilir 3 rahmetten birisi. 2 sinin işi kolay ama 3. Servisle uğraştırır.
voltaj sorunu neyden kaynaklanır

Önemli olan fanın dönüp dönmemesi değil işlemciye temas eden bakırımsı yüzeyin işlemciye oturması gerek. Al bak i511400F'de 96 derecelerde oynuyordum bende tekrar montajladım düzeldi. (İlk fotoğrafta milimlik bile olsa oturmama söz konusuydu 100 derece gördüm. 2.sinde max 77 derece) Termal macunda aynı şekilde problemli olabilir önce fiziksel problemlere bakalım.

Ekler

• Screenshot_20220913-122648_Gallery.jpg
    Screenshot_20220913-122648_Gallery.jpg
    726.6 KB · Hit: 52
  • Screenshot_20220913-122242_Gallery.jpg
    Screenshot_20220913-122242_Gallery.jpg
    378.5 KB · Hit: 52
voltaj sorunu neyden kaynaklanır
Biostan Voltajını 1,25 mı ne yaparmısın YouTubeda video varda unuttum sen bak bı ayarına voltajdan olabilir tam oturduğundan eminsen fanın benimde 90 ° ama Xeon normal geliyor artık

Önemli olan fanın dönüp dönmemesi değil işlemciye temas eden bakırımsı yüzeyin işlemciye oturması gerek. Al bak i511400F'de 96 derecelerde oynuyordum bende tekrar montajladım düzeldi. (İlk fotoğrafta milimlik bile olsa oturmama söz konusuydu 100 derece gördüm. 2.sinde max 77 derece) Termal macunda aynı şekilde problemli olabilir önce fiziksel problemlere bakalım.
anladım dostum bende youtubeden videolar izleyince anladım ilk başta fan soğutuyo sandım bakıcam birazdan

birde nasıl montajlayacağımı gösteren herhangi bir video var mı acaba

dostum yorumun için öncelikle ne kadar teşekkür etsem az sayende şuanda derece düzeldi çok mutluyum çok çok teşekkür ederim

Ekler

• resim_2022-09-15_185002555.png
    resim_2022-09-15_185002555.png
    3 MB · Hit: 46
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,960
Üyeler
191,009
Son üye