Çözüldü✓ işlemcim 100 dereceyi görüyor

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    45.4 KB · Hit: 68
***** değilim dostum teşekkürler
Post automatically merged:

kullanımla sıcaklığı karşılaştıracak biri değilim al valoranta girdim sıcaklığa bak
3700mhz de 97 derece bence bilgisayarı kapatmalısın işlemciyi yorma

tamam sağ ol

fanı takamasam bile ortadaki fan dönmüyor mu dönüyor sırf yerini düzgün oturtamadım diye 100 derece olması saçma mantıksız geliyor
değil dostum önemli olan oturtmak zaten

kac aydir yada yıldır kullaniyosun hep 100 derece oluyor mu yanicak diye korkuyorum birde yeni aldim yani

ne yapmam gerek suan bilmiyorum
hocam pcde korumaları var ben soğurma olmadan çalıştırdım yanmadı önüne bence 1de fan koyun soğutucunun biraz işe yarasa kafi birde fan sesi seni rahatsız etmiyorsa hep yüzde yüzde çalışsın

hocam pcde korumaları var ben soğurma olmadan çalıştırdım yanmadı önüne bence 1de fan koyun soğutucunun biraz işe yarasa kafi birde fan sesi seni rahatsız etmiyorsa hep yüzde yüzde çalışsın
reis fanın gücü yetmemeyle alakası olduğunu düşünmüyorum arkadaşımdada aynı pc var aynı yerden aldık onunki normal

macunsuz bukadar ısınması normal mi peki
Bence normal işlemci base clock saten 3000mhz bilmem ne civarlarda çalışır.
Ben oyuna girerken macunu yenilememiştim Thermal Throttling yiyordum fps oluyor 10 felan düşürdü Macun değiştirdiğim derece çok düşmüştü ve sorun tamamen ortada kalkmıştı

Macunsuz derecem 90 rahat görüyordu 100 bile gördüğü olmuştu

Macun MX-4

Bence normal işlemci base clock saten 3000mhz bilmem ne civarlarda çalışır.
Ben oyuna girerken macunu yenilememiştim Thermal Throttling yiyordum fps oluyor 10 felan düşürdü Macun değiştirdiğim derece çok düşmüştü ve sorun tamamen ortada kalkmıştı

Macunsuz derecem 90 rahat görüyordu 100 bile gördüğü olmuştu

Macun MX-4
şuanda macun sipariş ettim amazondan gelmesini bekliyorum denedikten sonra yorumlayacağım sağ ol bu arada

şuanda macun sipariş ettim amazondan gelmesini bekliyorum denedikten sonra yorumlayacağım sağ ol bu arada
mx4 aldıysanız dikkat edin üstünde 2019 edition yazıyorsa sahtedir

Geri