kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Ne kadar voltaj yapayım sence? 2019 3600 benimki
1.2V dene, yavaş yavaş düşürürsün.
Ne kadar voltaj yapayım sence? 2019 3600 benimki
sıcaklıkların iyiBeyler islemcim full yukte 86 derece oluyor. Sistemi topliyali 1 hafta oldu. Ama oyunlarda en fazla 72 derece gordum. O da gtab5 i en low ayarlara alip islemciye yuklensin diye en fazla 72 oldu. Lol valorant gibi oyunlarda 60 - 67 dereceler arasind takiliyordu. Sizce islemciyi sogutmak icin ugraiymi yoksa bir sıkıntı olmazmi ? Birde nasil ısısını dusurebilirim? Not= sistem yeni oldugu icin macunda yeni. Acaba fani falan yanlis mi oturtum dicem oyle yapsam vidalar denk gelmezdi. Yardimci olursaniz sevinirim ty. * islemci r5 2600)
ben 1.0800 de 4.2 kullanıyorum 2020 modelNe kadar voltaj yapayım sence? 2019 3600 benimki
Şu anakarttaki en tilt olduğum konudan biri de manuel voltaj ayarlanmıyor1.2V dene, yavaş yavaş düşürürsün.
Oha. 1.08 de nasıl 4.2 çalışıyor la osıcaklıkların iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 1.0800 de 4.2 kullanıyorum 2020 model
Şu anakarttaki en tilt olduğum konudan biri de manuel voltaj ayarlanmıyor
çalışıyor knkŞu anakarttaki en tilt olduğum konudan biri de manuel voltaj ayarlanmıyor
Offsetle falan uğraşıyoruz + - falan sinir küpü olmuştum geçen
B450M-K için bir eksim de budur
Oha. 1.08 de nasıl 4.2 çalışıyor la o
Ben 1.2 4.2 denediğimde mavi ekran yemiştim
Ulan ben vatandan 2.5 ay önce aldım nasıl 2019 model denk geldi yaçalışıyor knk
Yarın sana özelden yazarım hala çözemedim o offset olayınıBu iyi bir olay aslında, anakartta overidde olsa bile offset öneririm, boşta olan sıcaklık ve voltajı azaltır, çok daha iyi.
Yarın sana özelden yazarım hala çözemedim o offset olayını
vatan pişmanlıktır (!)Ulan ben vatandan 2.5 ay önce aldım nasıl 2019 model denk geldi ya
Yarın sana özelden yazarım hala çözemedim o offset olayını
Tam da zamanına denk gelmişiz ya laYarın köye gidiyom ben aga
Şimdi sor.
Alırken fiyattan dolayı pişman olursun belki ama garanti konusunda itopyaya falan bin basar istisnalar dışındavatan pişmanlıktır (!)
Tam da zamanına denk gelmişiz ya la
1.1 falan yazıyor normalde @crazyreign ile 0.0625 mi ne yapmıştık offset ile
Bende tam hatırlamıyorum zaten 1.2 ile 4.2 çalışmamıştı
+0.1000 mi yapmam lazım offsette?Kral şimdi sen +0.200V yazıyorsun ya, o yazdığın değer 1.1V'ın üstüne hesaplanıyor.
Yani sen oraya +0.0625V yazarsan 1.1625V yazmış oluyorsun.
+0.1000 mi yapmam lazım offsette?
Ben yinede belki bir umut 2020 modeldir diye düşünüp 4.2 ghz deneyip pc nin açılmadığını görünce sakince bios pilini çıkartıp geri takıcamEvet, 1.2V olsun istiyorsan +0.1V yazman lazım.