Format atmayın sıfırlayın.Programım yok ama tespit ettim silinmiyor ne yapacam daha yeni aldım pc yi ya
Format atmayın sıfırlayın.Programım yok ama tespit ettim silinmiyor ne yapacam daha yeni aldım pc yi ya
5600 kullanıyotum düzgün bi kule tipi soğutucum var max 60 görüyorBende 5600 alacağım o kadar görürmü hocam ekran kartı asus tuf Gaming 3060 v2 oc edition olacak
kurup taratcaksın
sıfırlama nasıl yaniFormat atmayın sıfırlayın.
hee onu biliyorum sıfırlarsam gidermi virüsreis hangisine tıklayacam![]()
Post automatically merged:
sıfırlama nasıl yani
.exe olanı kuracaksınAlıntıyı görüntülereis hangisine tıklayacam
sıfırlama nasıl yani
hee onu biliyorum sıfırlarsam gidermi virüs
Reis o işlemciyi sömüren virüs değil kiiiAlıntıyı görüntüleaçık program yok
bana güvenli gelmedi çünkü free falan yazıyor bilemiyorum.exe olanı kuracaksın
ne pekiReis o işlemciyi sömüren virüs değil kiii
başkan güvenli olmayan suan senin pc sen enden bahsediyosun yabana güvenli gelmedi çünkü free falan yazıyor bilemiyorum
pc yi sıfırlarsam win 10 tekrar yüklemek zorunda kalmam degilmi
ne peki
Daha az kullananlar olabilir belki dikkatlı bakmadım ama Antimalware Service Executable virüs değil haberin ola Windows Defender ile alakalıydı yanlış hatırlamıyorsambana güvenli gelmedi çünkü free falan yazıyor bilemiyorum
pc yi sıfırlarsam win 10 tekrar yüklemek zorunda kalmam degilmi
ne peki
yok virüs var ama silinmiyorDaha az kullananlar olabilir belki dikkatlı bakmadım ama Antimalware Service Executable virüs değil haberin ola Windows Defender ile alakalıydı yanlış hatırlamıyorsam
zaten virüs porgramı o fazla çaılşan yani defender. kısaca defender kafayı yemiş bişeydenDaha az kullananlar olabilir belki dikkatlı bakmadım ama Antimalware Service Executable virüs değil haberin ola Windows Defender ile alakalıydı yanlış hatırlamıyorsam
Virüs olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Google'a "Antimalware Service Executable zararlı mı?" yaz bak. Bana inanmıyorsun mademyok virüs var ama silinmiyor
değil o defender zaten anormal olan çalışma yüksekliğiVirüs olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Google'a "Antimalware Service Executable zararlı mı?" yaz bak. Bana inanmıyorsun madem
Bilgisayarda virüs yokken de kafayı yiyebiliyor ASE. Ama önerim Kaspersky indirip tam tarama yapman. Abidik gubudik sitelerden indirdiğin Malwarebytes'ı da sil.değil o defender zaten anormal olan çalışma yüksekliği