Neler Yeni

Yardım İşlemcim Çok Isınıyor

ay_kxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayhan Ege Köse
Hocam Merhabalar. Bundan 4 Gün Önce The Last Of Us Part 1 İndirdim crack.Oyunu açdım biraz oynadım sorun olmadı. Fakat 2. gün oyunu açtığımda İntel Core i7-9700F işlemcim 97 derecelere kadar çıkıyordu ve oyun kendi kendine kapanıyor cpu çöktü hatası veriyordu.Sizce bu oyun için bu sıcaklık normalmi ? Mesala RDR2 yüksek ayarlarda oynarken Bu Kadar Isınma olmuyodu ne zaman The Last Of Us Part 1 indirdim o zaman bu ısınma sorunları hem The Last Of Us Part 1 de hemde diğer oyunlarda olmaya başladı.Başka forum sitelerinde sordum dedilerki soğutucu alın.Bana bir soğutucu önerebilir misiniz? bütçe maks 600 ila 1000 arası.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Soğutucu olarak bunu tavsiye ederim; https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html
ek olarak tam emin olmak için başka oyunlarda da deneyip sonuç bildirir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucu olarak bunu tavsiye ederim; https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html
Kasanın içinde bir şeyler oynamış olabilir stok soğutucunu kontrol, et yerinde sağlam mı diye ve yapabiliyorsan termal macununu yenile. Evet stok soğutucular kötü fakat bu kadar ısınması normal değil.

ay_kxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayhan Ege Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kasanın içinde bir şeyler oynamış olabilir stok soğutucunu kontrol, et yerinde sağlam mı diye ve yapabiliyorsan termal macununu yenile. Evet stok soğutucular kötü fakat bu kadar ısınması normal değil.
kanka diğer oyunlarda önceden maks 82 dereceye çıkarken bu son günlerde diğer oyunlardada 87 dereceler bazende 97 derecelere çıkmaya başladı ayrıca termal macununu yazın başında yaptık

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
kanka diğer oyunlarda önceden maks 82 dereceye çıkarken bu son günlerde diğer oyunlardada 87 dereceler bazende 97 derecelere çıkmaya başladı ayrıca termal macununu yazın başında yaptık
Termal macun kalitesiz olabilir, kullandığın stok soğutucu da bir problem olabilir. En iyi tercih bence T6 Ultra gibi bir kule tipi soğutucu almak.
Bunları geçtim zaten hali hazırda işlemcinin yanında verilen stok soğutucular, uzun yük altında başarısızlar.

arturo

80+ Silver
Hocam Merhabalar. Bundan 4 Gün Önce The Last Of Us Part 1 İndirdim crack.Oyunu açdım biraz oynadım sorun olmadı. Fakat 2. gün oyunu açtığımda İntel Core i7-9700F işlemcim 97 derecelere kadar çıkıyordu ve oyun kendi kendine kapanıyor cpu çöktü hatası veriyordu.Sizce bu oyun için bu sıcaklık normalmi ? Mesala RDR2 yüksek ayarlarda oynarken Bu Kadar Isınma olmuyodu ne zaman The Last Of Us Part 1 indirdim o zaman bu ısınma sorunları hem The Last Of Us Part 1 de hemde diğer oyunlarda olmaya başladı.Başka forum sitelerinde sordum dedilerki soğutucu alın.Bana bir soğutucu önerebilir misiniz? bütçe maks 600 ila 1000 arası.
Görev yöneticisinde anormal işlemci, ekranı kartını sömüren bir şeyler var mı?

ay_kxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayhan Ege Köse
Görev yöneticisinde anormal işlemci, ekranı kartını sömüren bir şeyler var mı?
hayır yok

Termal macun kalitesiz olabilir, kullandığın stok soğutucu da bir problem olabilir. En iyi tercih bence T6 Ultra gibi bir kule tipi soğutucu almak.
Bunları geçtim zaten hali hazırda işlemcinin yanında verilen stok soğutucular, uzun yük altında başarısızlar.
Didimde Bilgisayar Dünyasında 300 Tl ye yaptırdık. Ayrıca galiba işlemci soğutucum stok soğutucu

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hayır yok

Didimde Bilgisayar Dünyasında 300 TL ye yaptırdık. Ayrıca galiba işlemci soğutucum stok soğutucu
Tek çözüm başka bir soğutucuya geçmen dostum.

ay_kxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayhan Ege Köse
Tek çözüm başka bir soğutucuya geçmen dostum.
anladım valla bütçemde o kadar kısıtlıki birde okullar açılcak kırtasiye masrafı felan zor olucak benim için peki her işlemciye her soğutucu uyarmı yani ben rastgele bi soğutucu alsam işlemcime uyarmı

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
anladım valla bütçemde o kadar kısıtlıki birde okullar açılcak kırtasiye masrafı felan zor olucak benim için peki her işlemciye her soğutucu uyarmı yani ben rastgele bi soğutucu alsam işlemcime uyarmı
Bütçeniz ne kadar ?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Ekran kartı kaç derece oluyordu peki?

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
Termal macunu kontrol etmek lazım kaliteli bı termal macun kullanmak lazım

ay_kxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayhan Ege Köse
Ekran kartı kaç derece oluyordu peki?
Az Önce Oyunu Açtığımda İşlemcim 81 derece oldu ve oyun çöktü. Ekran Kartımda 60 ila 78 aralarında ama genelde 70 in üstüne çok çıkmaz

Termal macunu kontrol etmek lazım kaliteli bı termal macun kullanmak lazım
Termal Macunu yazın başlarında didimde Bilgisayar Dünyasında 300 tl ye yaptırmıştım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (111)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (111)_LI.jpg
    1.7 MB · Hit: 31
  • Ekran Görüntüsü (112).png
    Ekran Görüntüsü (112).png
    27.9 KB · Hit: 31
  • Ekran Görüntüsü (110).png
    Ekran Görüntüsü (110).png
    13.7 KB · Hit: 32
  • Ekran Görüntüsü (109).png
    Ekran Görüntüsü (109).png