İşlemcim Darboğaz Mı Görüyor?

Reaksiyon skoru
52
Ekran Kartım:MSİ GTX 750 Ti İşlemci

AMD Phenom II X4 945 Processor İşlemci Valorantta Oyun Testi yaptığımda işlemci 89 Dereceden aşağı inmedi ve kullanım genellikle %90 İnternetten ekran kartı FPS Testi izlediğim de en az 120 fps alıyorlardı ben en fazla 75 FPS aldım Ekran kartı 40 dereceden yukarı çıkmadı ve kullanım %40 dan yukarı çıkmadı İşlemcim Ekran Kartına Darboğaz mı yapıyor yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
9.png

İşlemciniz ve ekran kartınız darboğaz olacak türden değil çünkü o işlemci ekran kartınızı besleyemeyecek kadar kötü değil aynı zamanda ekran kartınızda işlemcinize göre o kadar güçlü değil. Oyun esnasında, oyunu alta çekip görev yöneticinsen işlemcinizi kullanan programların yüzde kaç işlemciyi kullandığına bakınız hatta buraya bi ekran görüntüsü bırakırsanız iyi olur.

İşlemcin Q9500 ayarında yani 750 ti besleyebilir fakat valorant işlemci oyunu. Muhtemelen ayarların yüksek. İşlemci %90 kullanılıyor ve çok kullanıldığı için fazla ısınıyor. Ayarları düşür ve sonra sonuçları bize aktar bir de öyle bakalım.

İşlemcin Q9500 ayarında yani 750 ti besleyebilir fakat valorant işlemci oyunu. Muhtemelen ayarların yüksek. İşlemci %90 kullanılıyor ve çok kullanıldığı için fazla ısınıyor. Ayarları düşür ve sonra sonuçları bize aktar bir de öyle bakalım.
Hocam aksine ayarlar düşükte olduğu için işlemciye yük biniyor olabilir, ayarları yükselterek ekran kartına yük verip denemesi lazım sanırım yanlış yazdınız.

Macun degisti mi 89 derece de kullanmak zarar verir benim x4 b40 overclocklu olduğu zaman bile 65 dereceyi geçmiyordu

Hocam aksine ayarlar düşükte olduğu için işlemciye yük biniyor olabilir, ayarları yükselterek ekran kartına yük verip denemesi lazım sanırım yanlış yazdınız.
İşte o durum valorant'da ters tepebiliyor. Daha çok işlemci kullanan bir oyun. Valorant oynayan biriyim ve etrafa baktığımda düşük ayarlarda olmayan detaylar görüyorum. Medium olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri