Neler Yeni

İşlemcim için ekran kartı tavsiyesi.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Merhabalar, sizlerle birlikte en doğru kararı vereceğimi düşünüyorum.

İşlemcim : 5600x
Ekran kartım : Rx 6700 Xt

Yayın yapmayı ve oyun oynamayı seven biriyim sürekli parçalarla uğraşmamak istiyorum kafama göre alıp sıkıntıya girmek istemedim, tecrübeli, bilgili bir çok arkadaşın olduğunu düşünerekten sizlere sormak istedim.
Amd ekran kartından yayında ki sorunlarıma kadar konu açıp çok dert yandım kartım çok iyi çok memnunum sıfır hata ama yayın (obs) konusun da çok sıkıntı yaşadım ve yayınları bıraktım, obs konusunda ve yayın konusun da bilgim var baştan söyleyim obs de yada kartta problem var demeyin diye diyorum.

Nvidia ekran kartına geçmeyi planlıyorum sadece yayın için, ekstra olarakta oyun oynuyorum fpsinden mmo suna kadar her telden oyunu oynuyorum. İşlemcimin destekleyeceği en son ekran kartı nedir? Ne alabilirim? Monitörüm 1080p bilginiz olsun.
Şimdiden teşekkürler.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Umut Şener
Şuanki ekran kartın zaten mükemmel.Ama satıp ikinci el 3070 alabilirsin

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
3070 ve 3070ti bakabilirsin yayın yapıyorumda demişsin

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet

Yayın yapmayı ve oyun oynamayı seven biriyim sürekli parçalarla uğraşmamak istiyorum kafama göre alıp sıkıntıya girmek istemedim, tecrübeli, bilgili bir çok arkadaşın olduğunu düşünerekten sizlere sormak istedim.
Amd ekran kartından yayında ki sorunlarıma kadar konu açıp çok dert yandım kartım çok iyi çok memnunum sıfır hata ama yayın (obs) konusun da çok sıkıntı yaşadım ve yayınları bıraktım, obs konusunda ve yayın konusun da bilgim var baştan söyleyim obs de yada kartta problem var demeyin diye diyorum.

Nvidia ekran kartına geçmeyi planlıyorum sadece yayın için, ekstra olarakta oyun oynuyorum fpsinden mmo suna kadar her telden oyunu oynuyorum. İşlemcimin destekleyeceği en son ekran kartı nedir? Ne alabilirim? Monitörüm 1080p bilginiz olsun.
Şimdiden teşekkürler.
Asus rog strix rtx 2080 olabilirmi

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe olarak tabi ki 4080-90 lara çıkamam da işlemcinin kaldırabileceği en son ekran kartı ne olur benim merak ettiğim o 4070ti dedim alayım yok 2k yok 4k da karşılar dendi o yüzden soruyorum. 3080ti kaldırır mı mesela bir daha uzun süre uğraşmamak adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartımdan peformans olarak çok memnunum garantisi dahi devam ediyor oyun harici hiç kullanılmadı öyle mining cart curt satışa koydum talep bile gelmedi ilginç tarafı o 😄

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
Bütçe olarak tabi ki 4080-90 lara çıkamam da işlemcinin kaldırabileceği en son ekran kartı ne olur benim merak ettiğim o 4070ti dedim alayım yok 2k yok 4k da karşılar dendi o yüzden soruyorum. 3080ti kaldırır mı mesela bir daha uzun süre uğraşmamak adına.

Ekran kartımdan peformans olarak çok memnunum garantisi dahi devam ediyor oyun harici hiç kullanılmadı öyle mining cart curt satışa koydum talep bile gelmedi ilginç tarafı o 😄
bildiğim kadar 3070ti ile az darboğaz olur diye ama 2k fln olursa hiç olmuyo diye biliyorum yapmayan diyenlerde var ama 3070ti için min 12400f veya 5600x diye biliyorum

Phanzox

80+ Silver
1080p'de 3080'e kadar yolu var 5600x'in.rx6700xt'yi 5,5k'dan satıp üzerine 2k ekleyip 3070ti alabilirsiniz.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

Şimdiden teşekkürler.
3070 ti

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
Bütçe vermedi diye tam orta bişi söyledim yoksa 3070 falan düşüne bilirsin

Ama yayın için uygun yayın için uygun olan nvıdıa performans için amd