ReptiliaNsss 80+ Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 13 17 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Junaiun yazmış: Aldınız mı işlemci? Devamı için tıklayın... Kusura bakmayın pek fazla girmediğimden mesajı geç gördüm ekran kartını aldim 2 el r7 240 suanki işlemcim ile valorant ile 40-45 fps aldığım için değiştireceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Aralık 2022 55superx yazmış: İkinci elden yakınında Core 2 Quad serisi herhangi bir uygun fiyatlı bir işlemci bul al. Devamı için tıklayın... Evet bende quad serisinden işlemci almayı düşünüyordum teşekkürler
Junaiun yazmış: Aldınız mı işlemci? Devamı için tıklayın... Kusura bakmayın pek fazla girmediğimden mesajı geç gördüm ekran kartını aldim 2 el r7 240 suanki işlemcim ile valorant ile 40-45 fps aldığım için değiştireceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Aralık 2022 55superx yazmış: İkinci elden yakınında Core 2 Quad serisi herhangi bir uygun fiyatlı bir işlemci bul al. Devamı için tıklayın... Evet bende quad serisinden işlemci almayı düşünüyordum teşekkürler