Gamepower HorizonNormal değil, Kasanız ne ?
Gamepower Horizon
Ön camı açıko kasanın önü kapalı camı çıkartıp denerseniz belki daha düşük seviyeye düşer
o kasanın önü kapalı camı çıkartıp denerseniz belki daha düşük seviyeye düşer
Bİostan fan hızını da sona çektim ama aynıKasanın hava akışı çokda kötü olmamalı, kasanın konumu nasıl ? işlemci soğutucusu sağlam oturtulmuş ?
soğutucuyu kontrol et hiç normal değil bu sıcaklıkÖn camı açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bİostan fan hızını da sona çektim ama aynı
macun yenilemedim ama yenilicem macundan dolayı 93 derece görmesi normal değil bence.kesinlikle değil kasa modeliniz nedir termal macun yeniledinizmi?
ettim tam oturmuş durumdasoğutucuyu kontrol et hiç normal değil bu sıcaklık
bir sorun var dostum soğutucuyu kontrol et mutlaka ters bir durum varmacun yenilemedim ama yenilicem macundan dolayı 93 derece görmesi normal değil bence.
macun yenilemedim ama yenilicem macundan dolayı 93 derece görmesi normal değil bence.
ettim tam oturmuş durumda
soğutucu da bi terslik olduğunu düşünmüyorum çünkü tam oturmuş durumdabir sorun var dostum soğutucuyu kontrol et mutlaka ters bir durum var
oc yapmadım kasa masanın üstünde hava alabilecek yerde yani.Denetim masasında yüksek performans modunda ise dengeliye al, OC falan yaptıysan default ayarlara al. Kasan tam olarak nerde duruyor masanın altındamı ?
amd nin her hangi bir yazılımını kullanıyor musun?soğutucu da bi terslik olduğunu düşünmüyorum çünkü tam oturmuş durumda
oc yapmadım kasa masanın üstünde hava alabilecek yerde yani.