Pazar günü n11 de ki bi satıcıdan amd ryzen 7 7800x3d satın aldım işlemci bu gün elime geçti ama bişey fark ettim benim elime gelen işlemci sol taraftaki ve sağ taraftaki gibi yanlarda ki küçük seylerden yok yoksa sahte işlemci mi geldi
Üretim farklılıklarından dolayı böyle.Pazar günü n11 de ki bi satıcıdan amd ryzen 7 7800x3d satın aldım işlemci bu gün elime geçti ama bişey fark ettim benim elime gelen işlemci sol taraftaki ve sağ taraftaki gibi yanlarda ki küçük seylerden yok yoksa sahte işlemci mi geldiAlıntıyı görüntüle
satıcı linkini atın bi inceleyeyim , işin ucunda n11 olunca sahte çıkma ihtimali olabilir.Pazar günü n11 de ki bi satıcıdan amd ryzen 7 7800x3d satın aldım işlemci bu gün elime geçti ama bişey fark ettim benim elime gelen işlemci sol taraftaki ve sağ taraftaki gibi yanlarda ki küçük seylerden yok yoksa sahte işlemci mi geldiAlıntıyı görüntüle
Hocam satıcı nedir onu söyleyiniz, ve performans testi yaptınız mı? eğer performans da aksi bir durum varsa iade ediniz. İyi akşamlar.Pazar günü n11 de ki bi satıcıdan amd ryzen 7 7800x3d satın aldım işlemci bu gün elime geçti ama bişey fark ettim benim elime gelen işlemci sol taraftaki ve sağ taraftaki gibi yanlarda ki küçük seylerden yok yoksa sahte işlemci mi geldiAlıntıyı görüntüle
Hayır denemek için diyer parçaların gelmesini bekliyorumÇalışıyormu diye denedin mi?
İşlemciyi çalıştırmak için diyer bilgisayar parçaların gelmesi gerekiyorHocam satıcı nedir onu söyleyiniz, ve performans testi yaptınız mı? eğer performans da aksi bir durum varsa iade ediniz. İyi akşamlar.
Bi sorun olurmu pekiÜretim farklılıklarından dolayı böyle.
Hayır tabi ki de sorun olmaz.Bi sorun olurmu peki
n11'den AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Böyle şeyleri x satıcılardan almayın kurumsal yerlerden alın bence iade et biraz fazla olsun orijinal olsun ilerde sorun yaşama bence
Eksik olan parçalar ne işe yarıyor biliyormusun acabaHayır tabi ki de sorun olmaz.
İncehesapsa sıkıntı çıkmaz.n11'den AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com