Çözüldü✓ İşlemcim Oyunda 75 80 Derece

wemree

80+
Reaksiyon skoru
7
İşlemcim Ryzen 5 7600x Rust Oynarken 75 80 Derece OLuyor Genellkikle 80 Derece Civarında Oluyor Sistemde Sıvı Sogutma Var Nzxt Kraken 240 Rgb Modeli Takılı Sıvı Sogutmada mı Sıkıntı var Termal Macun Mu Kurudu 1 Sene önce Yenilemiştim macunu

Ekler

• aaa.webp
    aaa.webp
    23.2 KB · Hit: 25
Benim 2 sene oldu soğutucu takalı bir sıkıntı yok takıldığından beri mi böyle asla normal değil.

Kasa içi görsel atar mısın detaylı air flowuna bakalım

Ekler

• 11.webp
    11.webp
    145.4 KB · Hit: 35
  • WhatsApp Image 2026-03-21 at 19.11.03.webp
    WhatsApp Image 2026-03-21 at 19.11.03.webp
    167.5 KB · Hit: 35
kasa fotosu atar mısın kanka

1 yıl oldu demişsin bi macun yenile hocam.1 yıl önce daha soğuksa

60 üstü derecelerde fanların kaç devirde dönüyor özellikle oynayıp sessizleştirdin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde fanların hepsini kontrolcüden mi kontrol ediyorsun pompa dahil?

1 yıl oldu demişsin bi macun yenile hocam.1 yıl önce daha so
cool master cryofuze5 kullanıyorum

60 üstü derecelerde fanların kaç devirde dönüyor özellikle oynayıp sessizleştirdin mi

Birde fanların hepsini kontrolcüden mi kontrol ediyorsun pompa dahil?
sessizleştirmedim gayet sesli çalışıyorlar oyundayken ayarlar ekrandaki gibi

Bi bakım yapıp elden geçir sonra fan tune yap fanların hepsi aynı devirde çalışıyorsa soğutucu fanlarının devirleri kasa devirleri kasa fanlarından yüksek olmalı. Termal macun değişip tune yapınca rahatlar sistemin

Bi bakım yapıp elden geçir sonra fan tune yap fanların hepsi aynı devirde çalışıyorsa soğutucu fanlarının devirleri kasa devirleri kasa fanlarından yüksek olmalı. Termal macun değişip tune yapınca rahatlar sistemin
tune nasıl yapacağım

bende 3 yıldır kullanıyorum sıvı sogutma var 5700x için gecenlerde sıcaklıklar artmaya başladı degiştirdim macunu 64 dereceyi geçmeyen sıcaklıklar şuan anlık 81 derecelere cıkıyor oyunlarda yeni kullandıgım macun 2023 den kalma özelligini kalmadıgını düşünüyorum pazartesi gelir macun yenisiyle degiştiri deniyecegim artık

Çözüldü etiketlemişsin nasıl çözdüğünü yazar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,924
Üyeler
190,295
Son üye
adogsm
Geri