Neler Yeni

İşlemcim Oyunlarda 95 Dereceyi Görüyor

Reaksiyon skoru
13
oyunlarda 95 dereceleri gopruyor
sıvı sogutma stock sogutma ile denedim
4 kez termal macun degiştiridm
bios güncel
driverlar güncel
aşşagıdaki fotografta işlemci gücü herkeste %100 de olur ben bunu %99 çektiigmde oyunlardakji sıcaklık seviyesi 65 derecelere iniyor
sorunun işlemcide oldugunu düşünüyorum aklınıza gelen bişey varsa bekliyorum

Ekler

• Desktop Screenshot 2024.05.26 - 23.02.21.23.png
    Desktop Screenshot 2024.05.26 - 23.02.21.23.png
    15 KB · Hit: 52
işlemcin ne hocam , 14900 işlemci benim 80 85 ortalam yükte tam yükte 90 ile 100 arası geziyor daha işlemci hic arıza vermedi 7/24 makinalar acık işlemciniz son nesin inteller 100 dereceye kadar normal diyorlar zaten

işlemcin ne hocam , 14900 işlemci benim 80 85 ortalam yükte tam yükte 90 ile 100 arası geziyor daha işlemci hic arıza vermedi 7/24 makinalar acık işlemciniz son nesin inteller 100 dereceye kadar normal diyorlar zaten
r7 7700x var sıvı sogutma aldım stock fan ile aynı sıcaklık veriyor
ama sana anlatmaya çalıştıgım şeyi anlamadın sen dc gelirsen daha detaylı anlatabilirm bu işerden anlşıyosan gerçektejn

Sıvı soğutma nedir?
kardeşim sorun sıvı sogutmada degil yazdıuklarımı azcık dikkatli okrusan anlarsın dedigimi

bu sıvı sogutma

kardeşim sorun sıvı sogutmada degil yazdıuklarımı azcık dikkatli okrusan anlarsın dedigimi

bu sıvı sogutma
Pompa arızası vs olabilir yazdıklarınızı okudum. Soğutma sisteminde problem yoksa sorun işlemcide 99 da 65 derece 100 de 95 dereceyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir am5 işlemci ile deneme şansınız varsa

Pompa arızası vs olabilir yazdıklarınızı okudum. Soğutma sisteminde problem yoksa sorun işlemcide 99 da 65 derece 100 de 95 dereceyse

kanka ben nerden bulum am5 işlemciyi sıkntı işlemcideyse garantiye yolluyafagım boş yere 2 hafta pc siz kalmayım diye soruyoru buraya

kanka ben nerden bulum am5 işlemciyi sıkntı işlemcideyse garantiye yolluyafagım boş yere 2 hafta pc siz kalmayım diye soruyoru buraya
Bende 20 gün PC siz kalma diye dedim arıza işlemcide değilse farklı parça için tekrar bekleyeceksin. Hazır sistem olarak aldıysan direk yolla

pcyi biraz çalıştır. sogutucunun radyatörleri ısınmıyorsa pompa bozuktur .
yoksa işlemcide sıkıntı var .
aynı işlemci bendede var . stres testinde max 82 gördü .

Orayı 99a çekince işlemci turboyu açamıyor bir zahmet serin çalışsın öyle de. Soğutman yetersiz ya da montajı sorunlu.

Geri