Düzgün bir soğutma ile ısı düşer mi yoksa farklı bir durum mu var ? Voltajı da fazla değil anlamadım ki...Undervolt veya sıvı soğutma kullan. Eğer idare ederse, ki eder gibi, kaliteli bir hava soğutmada iş görür
Düzgün soğutma ile tabikide düşerDüzgün bir soğutma ile ısı düşer mi yoksa farklı bir durum mu var ? Voltajı da fazla değil anlamadım ki...
pek fps düşüşü yaşadım sorun etmiyorum o yüzden.(dying light oyununda bi ara 97 olmustu )95 derece mi ? FPS'e de vuruyor iki türlü sorun var.
İşlemcinin performansını düşürmüşsün fps olarak maalesef ekran kartını tam besleyemiyor resimden anladığım kadarıyla ayarları yükseltmeni öneririm. Kule tipi fan veya sıvı soğutma ile bu sıcaklıklara elveda dersin. Kule fazlasıyla yeterli oluyor . Bende wraith prism var 77 dereceyi gördüm max bu sıcak günlerde.95 derece mi ? FPS'e de vuruyor iki türlü sorun var.
R5 5600 mü bu hangi işlemci? İşlemci attığın resimde 60W çekiyor, o kadar ısınması stok fan için normal bence. Stok fan ancak 40W civarını serin tutabiliyorDüzgün bir soğutma ile ısı düşer mi yoksa farklı bir durum mu var ? Voltajı da fazla değil anlamadım ki...
Stok fanla 4.4GHz ya fazla zorlamışsın o zaman. 4GHz de ve stabil olan en düşük voltajla kullanmayı dene. 4.4GHz gibi değerlere iyi bir soğutucun olunca çıkarsınR5 3600
Se 214xt gibi bi şey alsan dertten kurtulursun. Güzelce macunu da değiştir mis gibi olurDüzgün bir soğutma ile ısı düşer mi yoksa farklı bir durum mu var ? Voltajı da fazla değil anlamadım ki...