Neler Yeni

Çözüldü✓ Işlemcim ryzen 5600x değiştirmem lazımmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutcan
ben bu işlemciyi yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiç açıp macun felan sürmedim sizce değitirmelimiyim işlemciye bağlı oyunlarda fps de baya düştü

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Erdem çay
Sıcaklık değerlerini paylaşmanız daha yararlı olur.

TahinPekmez

80+ Gold
yarim.yamalak bilgi paylasimi yapmayin. sistemin ne, sicaklik ne. hangi oyunlarda kac dan kaca düştü fps.????

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Joga Bonito
tavsiyem şu olacaktır. 5 yıl fazla bir süre ve muhakkak macun bakımı gerektiren bir süre. Artic MX 4 macun al. Bilgisayarına macun bakımı yapmadan önce furmark ta işlemciye yüklenip o şekilde fanı sök.. eğer bu işlemi yapmadan fanı sökmeye kalkarsan çok büyük ihtimalle fan ile birlikte işlemciyi de sökersin çoğu zaman pin yamulmalarına kırılmalarına neden olabiliyor. O sebeple bilgisayarını sökmeden önce furmarkta işlemciye yüklenip işlemciyi ısıt o şekilde aç. İşlemcin gayet iyi değiştirmene gerek yok fakat macun bakımı şart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tavsiyem şu olacaktır. 5 yıl fazla bir süre ve muhakkak macun bakımı gerektiren bir süre. Artic MX 4 macun al. Bilgisayarına macun bakımı yapmadan önce furmark ta işlemciye yüklenip o şekilde fanı sök.. eğer bu işlemi yapmadan fanı sökmeye kalkarsan çok büyük ihtimalle fan ile birlikte işlemciyi de sökersin çoğu zaman pin yamulmalarına kırılmalarına neden olabiliyor. O sebeple bilgisayarını sökmeden önce furmarkta işlemciye yüklenip işlemciyi ısıt o şekilde aç. İşlemcin gayet iyi değiştirmene gerek yok fakat macun bakımı şart.
bilginiz için çok teşekkür ederim yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,995
Üyeler
172,760
Son üye
sadecegs
Top Bottom