Merhaba arkadaşlar işlemcim ryzen 9 7900x3d sıvı soğutma olarak assagiya bıraktığım linkteki sivi sogutmayi aldım işimi görür mü ?
Kasama 360 sigmiyor o yüzden tercih etmek istemedim ve kasamın genişliği az olduğum için kule tipi fanla sorun yaşardık sığmıyordu ölçüleri yoksa aklımda thermalright phantom sprit vardıKasanıza 360 mm sığmıyor muydu, keşke 360 mm tercih etseydiniz. 240 mm sıvı soğutucu kullanmak yerine kaliteli bir kule tipi soğutucu daha mantıklı olabiliyor
pek mantıklı hareket olmamış gibi yinede hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar işlemcim ryzen 9 7900x3d sıvı soğutma olarak assagiya bıraktığım linkteki sivi sogutmayi aldım işimi görür mü ?
Ne acidan mantıklı olmamış ona göre iptal edeyim başka alırımpek mantıklı hareket olmamış gibi yinede hayırlı olsun
bana kalırsa sıvı soğutma 360 ve üstü alınmadığı sürece kule tipi soğutucularla aynı performans veriyorlar nerdeyse hemde daha pahalı 1.5k ya misler gibi kule tipi çözerdiniz kasanız nedirNe acidan mantıklı olmamış ona göre iptal edeyim başka alırım