Abartı olur tabii ki basit bir hava soğutma al geç. SE 214 XT alabilirsin. O bile fazlasıyla yeterli olacaktır.Arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcim var 16 Ram 3200 MHz RX 6600 ekran kartım var işlemcime sıvı soğutma taktırmalı mıyım abartı mı olur taktırsam hangi markayı sizce taktırmalıyım
Hocam taktırsam işlemci için iyi bir soğutma yapsa oyunlarda FPS yükselimi çok yaşar mıyım genelde valorant oynuyorumAbartı olur tabii ki basit bir hava soğutma al geç. SE 214 XT alabilirsin. O bile fazlasıyla yeterli olacaktır.
FPS'e katkısı olmaz. FPS'e katkı istiyorsan 5500'ü 5600 ile değiştirebilirsin.Hocam taktırsam işlemci için iyi bir soğutma yapsa oyunlarda FPS yükselimi çok yaşar mıyım genelde valorant oynuyorum
Hocam çok bir değişiklik olur mu valorant özelinde mesela ben valorant oynarken 150- 200 FPS alıyorumFPS'e katkısı olmaz. FPS'e katkı istiyorsan 5500'ü 5600 ile değiştirebilirsin.
Özellikle Valorant tarafında etkisi olur ama ekran kartın ne (Ryzen 5600 alırsan)Hocam çok bir değişiklik olur mu valorant özelinde mesela ben valorant oynarken 150- 200 FPS alıyorum
Özellikle Valorant tarafında etkisi olur ama ekran kartın ne (Ryzen 5600 alırsan)
Arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcim var 16 Ram 3200 MHz RX 6600 ekran kartım var işlemcime sıvı soğutma taktırmalı mıyım abartı mı olur taktırsam hangi markayı sizce taktırmalıyım
Özür dilerim birtanem bu aralar her sey yolunda değilGörmediyseniz daha da büyültebilirim hocam dikkat eksikliğiniz var galiba
Özür dilerim birtanem bu aralar her sey yolunda değil
Arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcim var 16 Ram 3200 MHz RX 6600 ekran kartım var işlemcime sıvı soğutma taktırmalı mıyım abartı mı olur taktırsam hangi markayı sizce taktırmalıyım