Neler Yeni

İşlemcimi nasıl hızlandırabilirim ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Sorunum işlemci hakkında çok rezil hale geldi tarayıcı kullanırken kasacak kadar işlemciyi en performanslı hale nasıl çekebilirim ? İleride yeni sistem almayı düşünüyorum fakat o zamana kadar kadar maks gücünde çalışmasını istiyorum oc yapılmıyor evet ama ona benzer şeyler varsa yapabilirim
İ3 7100
Gtx 1050 2gb
8gb ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Sorunum işlemci hakkında çok rezil hale geldi tarayıcı kullanırken kasacak kadar işlemciyi en performanslı hale nasıl çekebilirim ? İleride yeni sistem almayı düşünüyorum fakat o zamana kadar kadar maks gücünde çalışmasını istiyorum oc yapılmıyor evet ama ona benzer şeyler varsa yapabilirim
İ3 7100
Gtx 1050 2gb
8gb ram
Hocam işlemcinden değildir o. Ramine 8 gb daha ekle. Görev yöneticisini açıp fotoğraf atar mısın

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam işlemcinden değildir o. Ramine 8 gb daha ekle. Görev yöneticisini açıp fotoğraf atar mısın
Ya şöyle evet haklısın bazı oyunlarda ramden dolayı oluyor ama mesela arkadaş deadside girelim dedi dedim iyi oynayalım oyunu en lowda 30fps oynuyorum acayip bir kendinden geçme var arkaplanda işlem yapamayacak kadar görev yöneticisinde %100 kullanım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deadside dediğimiz oyunun istediği özelliklere bakarsan beni anlarsın ekstra olarak ben takılma hissiyatından dolayı valorant oynamıyorum apex legendsi sırf bu yüzden bıraktım daha aklıma gelmeyen bir sürü oyun takılma hissiyatı yani işlemcinin çekirdeği yüzünden fps düşüşü ekranda kırılma yapıyor ve kasıyor kasmazsa ekran direkt olarak 1 2 saniye donuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Ya şöyle evet haklısın bazı oyunlarda ramden dolayı oluyor ama mesela arkadaş deadside girelim dedi dedim iyi oynayalım oyunu en lowda 30fps oynuyorum acayip bir kendinden geçme var arkaplanda işlem yapamayacak kadar görev yöneticisinde %100 kullanım.
Hocam işlemcinizde sıkıntı yok ram takviyesine ihtiyacınız var hemde en acilinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Bekliyorum ama 8 gb ram çok düşük özellikle oyunlarda vs

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp Image 2022-11-01 at 22.12.53.jpeg

Umarım anlamışsınızdır.

Bekliyorum ama 8 gb ram çok düşük özellikle oyunlarda vs
Attığım ssi gördünüz mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Alıntıyı görüntüle
Umarım anlamışsınızdır.

Attığım ssi gördünüz mü ?
Gördüm. Fakat islemcinizi anca değiştirmek cozum olacaktır bu durumda. Şayet özel anakart ve özel bir seri işlemcinin olması gerekiyor diye biliyorum intelde

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Gördüm. Fakat islemcinizi anca değiştirmek cozum olacaktır bu durumda. Şayet özel anakart ve özel bir seri işlemcinin olması gerekiyor diye biliyorum intelde
Evet pin farklılığı var olmasa bile zaten eski bir cihaz fakat geçici bir çözüm lazım bana.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Evet pin farklılığı var olmasa bile zaten eski bir cihaz fakat geçici bir çözüm lazım bana.
en iyi çözüm format hocam güzel bir format at pc yi de anlıyorsan güzel bir şekilde temizle biraz fps artışı olur

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
en iyi çözüm format hocam güzel bir format at pc yi de anlıyorsan güzel bir şekilde temizle biraz fps artışı olur
Atıyorum fakat 2 gün sonra aynı hale tekrar dönüyor ya

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İ3 7100
Gtx 1050 2gb
8gb ram
ssd ve ram i yükselt yapıcak bişey yok o işlemciye

kasmasıda garip çerez bir kart 15 yıllık işlemciler bile kasmıyor valorantta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,685
Üyeler