Neler Yeni

İşlemcimi nasıl hızlandırabilirim ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
ssd ve ram i yükselt yapıcak bişey yok o işlemciye
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasmasıda garip çerez bir kart 15 yıllık işlemciler bile kasmıyor valorantta
Şöyle bir sorun için ram yükseltmek parayı çöpe atmakla aynı o yüzden saçma bir yükseltme tavsiyesi diğer konuya gelirsek ssd var zaten fakat pek işlemiyor
Kasmaktan kastım 60 70fps alıyorum fakat fight esnasında 40a düşünce görüntü yırtılıyor ve kasma hissiyatı daha çok oluyor.
Kötü işlemciler bile çift çekirdek 4 çekirdek bu da aynı çekirdeklere sahip olduğu için şu dönemde min 8 çekirdek şart.

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şöyle bir sorun için ram yükseltmek parayı çöpe atmakla aynı o yüzden saçma bir yükseltme tavsiyesi diğer konuya gelirsek ssd var zaten fakat pek işlemiyor
Kasmaktan kastım 60 70fps alıyorum fakat fight esnasında 40a düşünce görüntü yırtılıyor ve kasma hissiyatı daha çok oluyor.
Kötü işlemciler bile çift çekirdek 4 çekirdek bu da aynı çekirdeklere sahip olduğu için şu dönemde min 8 çekirdek şart.
3100 de 4 core var sıkıntı olmuyor...

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
3100 de 4 core var sıkıntı olmuyor...
1080p mi kullanıyorsunuz ? Ayrıca valorant oynayan birine versem anlamaz fakat daha önce çok fazla 60fps altına düşmeden csgo oynadığım için 60 altında düşünce direkt hissediyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1080p mi kullanıyorsunuz ? Ayrıca valorant oynayan birine versem anlamaz fakat daha önce çok fazla 60fps altına düşmeden csgo oynadığım için 60 altında düşünce direkt hissediyorum.
Evet 2 yıldır 1080P'de kullanıyorum. Valorant/CS gibi oyunlarda oynuyorum ikisindede 150 ila 200fps arası alıyorum, cs ayarları yüksek valorant orta ve düşük ayarlar

gta 5 te ise çoğu yüksek ayarda 50fps civarı alıyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Evet 2 yıldır 1080P'de kullanıyorum. Valorant/CS gibi oyunlarda oynuyorum ikisindede 150 ila 200fps arası alıyorum, cs ayarları yüksek valorant orta ve düşük ayarlar

gta 5 te ise çoğu yüksek ayarda 50fps civarı alıyorum
İnan yorum yapamıyorum pc 2 yıllıksa belki onunla alakalıdır bilemiyorum yani ama senin pcden daha iyi normal şartlarda.
5 yıllık pc benim 5i geçmiş olabilir hatta
Cs de sıkıntı yok ama valoda dediğim gibi sorun var gta5de felan sıkıntı yok gayet akıyor.

Narkuc

80+ Bronze
quickcpu indir sol ustten maksimum performansa ayarla daha sonra en ustte ayarlar kısmından sistem açılışında quick cpununda açılmasını seç, timer ressolution indir (youtubedan bak ayarlarina burdan anlatmak zor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,686
Üyeler
164,364
Son üye
Taa34
Top Bottom