işlemcin yeterli monitörün 1080/1440p ise sorun şahsen işlemciden kaynaklı değildir hangi oyunlarda drop yiyorsunmsı rtx 4060 ti ventus 3x 8 GB oc/ ryzen 5 5600/B550M Pro vdh wifi anakart
2k kullanırsanız drop olmaz hocam ki 4060 ti da 1080p bi kart ancak Sorun farklıda olabilir msi afterburnerdan baktınız mı ?selamlar oyun icinde birden FPS drop yememden dolayi biraz araştırma yaptım. kendimce ekran kartının işlemciden beslenememesi kanısına vardım. bilgisayarı 3 hafta önce aldım. çok yeni. nereden satabilirim
hocam msı afterburner da oyundayken ekran kartı kullanımı bir anda 0a düşüyor tek sorunum bu.2k kullanırsanız drop olmaz hocam ki 4060 ti da 1080p bi kart ancak Sorun farklıda olabilir msi afterburnerdan baktınız mı ?
Road 96, Blazing Sails, LoL hatta bazen Valorant.Drop yemezsiniz o sistem ile. Sıkıntı oyumdadır hangi oyunlarda sıkıntı yaşıyorsun.
1920 ye 1080 monitör 165 hzişlemcin yeterli monitörün 1080/1440p ise sorun şahsen işlemciden kaynaklı değildir hangi oyunlarda drop yiyorsun
Valo da bazen Road96 da takılma oluyor. Blazing Sails oynarken full takılıyorhocam msı afterburner da oyundayken ekran kartı kullanımı bir anda 0a düşüyor tek sorunum bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Road 96, Blazing Sails, LoL hatta bazen Valorant.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1920 ye 1080 monitör 165 hz
bios güncel daha 3 hafta önce aldım pcyi ramler prfile 1 de xmp açık. core performance boost ne oldugunu bilmiyorum. re size barında aynı şekilde. bi araştırayım teşekkür ederim. anlamadım başka donanımlarda mı sıkntı var deli oluyorum yaBios güncelle, ramlerde xmp aç, işlemci core performance boost aç, re size bar aç bu sistemde drop yemen normal değil işlemci yeterli gayet
sorun bence ekran kartından dx 9 10 11 12 ve vulkan gibi şekilde oyunları açıp deneyip sonuçları atValo da bazen Road96 da takılma oluyor. Blazing Sails oynarken full takılıyor
driverlar güncel nvidia experience den denetledim. ama direct x e dair hic bir sey yüklemedim sanırımekran kartı driverların güncel mi ve direct x yüklü mü?
Sana bi şey diyeyim, o kadar iyi bilgisayar alıp da driver ve dx güncellemeyi filan bilmeyeni dövüyorlar
driverlar güncel nvidia experience den denetledim. ama direct x e dair hic bir sey yüklemedim sanırım